Новини про зірок
Подобається

Не дай Бог пережити таке: Страшні смерті зіркових дітей

27/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Не дай Бог пережити таке: Страшні смерті зіркових дітей

Не дай Бог пережити своїх дітей – про це моляться, напевно, всі батьки. Смерть власної дитини, мабуть, найстрашніше, що може трапитися в житті, це воістину непоправна втрата. 

На жаль, страшні трагедії не обходять стороною і зіркові родини, передає Корупція.Стар

Валентин Гафт

1.1
У грудні 2009 року, через кілька днів після дня народження улюбленого актора Валентина Гафта, доля послала йому жахливе випробування. Його дочка, 29-річна балерина Ольга Єлісєєва, загинула після чергової сварки з матір'ю, колишньою дружиною Гафта – Інною Марія. Це була друга спроба дівчата добровільно піти з життя.

Ольга закінчила знамениту балетну школу Великого театру та з успіхом танцювала в трупі Кремлівського балету. Коли вона захотіла стати актрисою, надійшла в РАТІ-ГІТІС.

Про важкий характер її матері – Інни Марія – знали всі. Це і послужило причиною розлучення Гафта з дружиною. Матір всіляко третирувала Ольгу, не дозволяла їй жити у власній квартирі в тому ж будинку, а йдучи, замикала на ключ. Переживання Ольга ховала глибоко в собі і довіряла тільки щоденника… Про смерть дочки Гафт дізнався після вистави і буквально за годину постарів на багато років.

Нонна Мордюкова

2.1

Єдиний син великої Мордюкової Володимир від шлюбу з В'ячеславом Тихоновим помер у віці 40 років при досі нез'ясованих обставин. Це сталося 11 червня 1990 року. Володимир Тихонов був популярним актором, успішно знімався, став заслуженим артистом Росії, був зайнятий у багатьох спектаклях Театру Радянської армії і Театру-студії кіноактора. В останньому він прослужив аж до трагічної загибелі.

Першою дружиною Володимира була актриса Наталія Варлей, блеснувшая в культових фільмах "Кавказька полонянка" і "Вій", другий – фігуристка Московського балету на льоду Наталія Єгорова. Варлей народила Тихонову сина Василя, Єгорова – сина Володимира, який закінчив ГІТІС і курси оперного співу.

Причиною смерті Тихонова, за версією лікарів, стала серцева недостатність, викликана передозуванням наркотиків. Але в крові актора наркотики виявлені не були. Убиті горем батьки вперше зустрілися після розлучення на похоронах сина, якому було призначено стати видатним актором. Багато його кінороботи дійсно вражають, особливо у фільмі "Русское поле".

Володимир Кузьмін

3.1

Знаменитому рок-музикантк, екс-фавориту Алли Борисівни Пугачової Володимиру Кузьміну випало на долю пережити трагедію втрати дітей двічі. В грудні 2002 року його старша дочка від першого шлюбу з поетесою Тетяною Артем'євою, 24-річна Єлизавета Кузьміна, була знайдена мертвою у своїй квартирі на Сеславинской вулиці. Як зізнався її кавалер, 18-річний Володимир, він убив дівчину ножем у шию в запалі сварки. Говорили, що Єлизавета лікувалася від психічного розладу і була пов'язана з сатаністами, але це не мало відношення до її смерті. А через сім років, 18 жовтня 2009 року, загинув син Володимира Кузьміна Степан. Від непогашеної цигарки у квартирі спалахнула пожежа. Рятуючись від диму та вогню, Степан спробував по карнизу на 18-му поверсі пробратися в сусідню квартиру, але зірвався і розбився. 

Дмитро Пєвцов

4.1

Пережив смерть сина і Дмитро Пєвцов. Коли зі своєю матір'ю Ларисою Блажко, однокурсницею Пєвцова, Данило повернувся в Москву з Канади, актор не тільки дав синові своє прізвище, але і став уважно стежити за його успіхами, не пропускаючи жодної вистави. Данило мріяв зробити кар'єру в Голлівуді. Однак 25 серпня 2012 року під час вечірки з однокурсниками з незрозумілих причин зірвався з балкона третього поверху, куди вийшов подихати повітрям. У стані клінічної смерті 22-річного молодого чоловіка доставили до Боткінської лікарні. Лікарі до останнього боролися за його життя – зробили дві операції, встановили шунт, але серце Данила не витримало.

Олена Захарова

5.1

Популярна актриса, героїня серіалів "Кадети" та "Серафима Прекрасна" втратила восьмимісячну доньку Анну-Марію. Коли у дитини раптово піднялася температура, на це не звернули особливої уваги. Думали, що ріжуться зубки. Але жар не спадав, і Олена викликала швидку. Лікар заспокоїв актрису, сказавши, що це банальна ГРВІ і не варто турбуватися. Але стан дитини погіршувався, і друга карета швидкої допомоги відвезла її в реанімацію. Дитину врятувати не вдалося. Як пізніше встановили лікарі, причиною хвороби була менінгококова інфекція.

Рома Жуков

6.1

Безглузда смерть на дитячому майданчику наздогнала п'ятирічну дочку популярного музиканта з групи "Міраж" Роми Жукова. В цей день бабуся дівчинки була на роботі, і на прогулянку у дворі будинку на Кантемирівській вулиці Єлизавету-Вікторію супроводжували семирічна старша сестра Поліна і 13-річний дядько Кирило. Заигравшуюся дівчинку вдарило гойдалками по голові. Вона отримала відкриту черепно-мозкову травму і померла в реанімації. Рома Жуков з вагітною дружиною і молодшою донькою Софією-Вікторією в цей час перебували в Австралії, де через три дні після загибелі Єлизавети з'явилася на світ п'ята дочка музиканта, яку назвали Вікторією-Елізабет. Батьки сприйняли її народження як свого роду реінкарнацію Лізи, на кремацію якої вони не змогли приїхати.

Олександр Пальчиков

7.1

Зірці серіалу "Солдати" Олександру Пальчикову теж не вдалося уникнути жахливої трагедії – смерті власної дитини. Його син, якому виповнилося всього півроку, загинув у грудні 2009-го. Щоб дитина змогла поспати на свіжому повітрі, коляску з нею залишили на балконі. Так робили часто, але в той страшний день сталася аварія. Прорвало трубу з окропом, що йде по зовнішній стіні будинку. Гаряча вода потрапила на немовля. Врятувати дитину не вдалося.