Зірка тижня
Подобається

Іменинник дня: Маколей Калкін відзначає своє 36-річчя (фото)

26/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Іменинник дня: Маколей Калкін відзначає своє 36-річчя (фото)

Топ-5 фактів із життя Маколея Калкіна

26 серпня своє день народження святкує актор, який зіграв знаменитого дитини Кевіна МакКалістеров з "Один вдома". Маколей Калкін святкує своє 36-річчя. Його давно не видно в світі кіно, але кажуть про нього й зараз. Роль маленького хлопчика, який весь час залишається без батьків і потрапляє до злочинців, зробила його легендою, повідомляє Корупція.Стар

На честь дня народження Маколея Калкіна наша редакція підготувала для тебе кілька фактів з його життя:

  1. Маколей Калкін народився в родині актора (його батько був бродвейським актором, – прим. ред.). Тому не дивно, що Калкін з самого дитинства ходив до спец-школи для дітей, які грають в театрах або кіно. При цьому звичайну він відвідувати не встигав. Хоча знаходив час на заняття балетом і танцями в "Школі Американського Балету".
  2. Роль Кевіна МакКалістера принесла Калькіну в 1990-му році звання "Дитина року". Його ж гонорар склав 100 тис. доларів. Непогано для 10-річної дитини, правда?
  3. У Калкіна був ранній шлюб. Маколей одружився на актрисі Рейчел Майнер: обом було 17 років. Через чотири роки вони остаточно розлучилися.
  4. У 2013 році Калкін вирішив спробувати себе в якості музиканта. Він заснував свою пародійну рок-групу The Pizza Underground. В основному вони пародіювали пісні іншої групи.
  5. Калкін також озвучував мультфільми і знімався у кліпах. Наприклад, він з'явився в музичному відеокліпі Майкла Джексона – Black or White (світловолосий дитина).

im578x383-skrin