Новини про зірок
Подобається

До дня народження Богдана Ступки: українські актори знялися в ролику для вшанування пам’яті артиста (фото)

26/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
До дня народження Богдана Ступки: українські актори знялися в ролику для вшанування пам’яті артиста (фото)

Богдан Ступка був, є і буде легендарним українським актором

27 серпня виповнюється 75 років від дня народження видатного українського актора театру і кіно Богдана Сильвестровича Ступки. Телеканал СТБ підготував ролик для вшанування пам'яті артиста – актори різних поколінь читають вірш "Крила" Ліни Костенко, який свого часу прочитав і сам Богдан Ступка.

У ролику знялися: Костянтин Войтенко, Ольга Гришина, Ахтем Сейтаблаєв, Римма Зюбіна, Володимир Заєць, повідомляє Корупція.Стар

Ролик транслюватимуть 27 і 28 серпня, а також безпосередньо в день народження о 22:10 покажуть програму "Моя правда. Останнє бажання" про життя легенди українського театру і кіно Богдана Ступки.

Про ідею ролика розповіла режисер Ксенія Бугрімова:

Є люди з крилами. Крила ці не з пуху і пір'я, а з правди, чесності, справедливості, працьовитості, людяності. І такі люди не бояться літати, як і Богдан Сильвестрович, – він був крилатим генієм. Його здатність бути багатоликим, підштовхнула нас використовувати подібний прийом в ролику. Відомі й улюблені актори читають вірш "Крила" Ліни Костенко, а відображення Богдана Ступки проявляється на поверхнях. Ненадовго, на секунди, але його образ назавжди в нашій пам'яті. Настільки незабутнє враження залишає геній польоту Ступка.

Ксенія Бугрімова

Без названия (1)