Новини про зірок
Подобається

Чому Кріс Мартін ревнує свою дівчину до Тома Круза (фото)

26/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Чому Кріс Мартін ревнує свою дівчину до Тома Круза (фото)

Аннабель Уолліс зараз зайнята на зйомках ремейка "Мумії", де її партнером по фільму став Том Круз

Аннабель Уолліс, кохана Кріса Мартіна, він же колишній чоловік Гвінет Пелтроу, отримала ще одного зіркового шанувальника, і джерела запевняють, що у музиканта є всі причини переживати щодо їх стосунків, повідомляє Корупція.Стар

Аннабель зараз зайнята на зйомках ремейка "Мумії", де її партнером по фільму став Том Круз. Джерела стверджують, що разом з Крузом Уолліс проводить багато часу як на знімальному майданчику, так і за її межами. "Коли Анна і Том знаходяться в одній кімнаті, стає гаряче, це дуже дратує Кріса. У них приголомшлива хімія, і це зробить фільм успішним. Практично кожна сцена наповнена романтичним елементом, і пара в них виглядає чудово" – розповіло джерело.

Інше джерело, наближене до Круза, також проговорилося, що Том мріє здобути Аннабель як кохану, так що Мартіну доведеться докласти чимало зусиль, щоб звільнити свою дівчину "з-під чар головного сайєнтолога Голлівуду". "Том ніколи не став би відбивати дівчину, що знаходиться у стосунках, але якщо у Кріса і Аннабель настане момент сварки, або вони розлучаться, він не буде втрачати ні хвилини" – сказав інсайдер.

Coldplay Shoot Film Clip In Sydney