Новини про зірок
Подобається

Стали відомі секрети ідеальної фігури Софії Ротару

25/08/2016     Автор: Яна Романська
Стали відомі секрети ідеальної фігури Софії Ротару

За знаменитостями стежать журналісти, намагаючись застати їх в невдалому вигляді. Тому багато зірок намагаються виглядати ідеально в будь-який час, ретельно стежачи за собою.

До числа таких знаменитостей відноситься і Софія Ротару. Її концертний директор Сергій Лавров розповів «Комсомольській правді», на що йде співачка заради підтримки ідеальної фігури, передає Корупція.Стар

Виконавиці вже 69 років, проте її зовнішнім виглядом можуть позаздрити навіть юні дівчата. Софія начебто знайшла спосіб не старіти і радує шанувальників своїм прекрасним іміджем. Але, виявляється, Ротару не тільки користується подарунком природи у вигляді своєї краси, а й ретельно стежить за фігурою.

Директор співачки розповів, що співачка намагається правильно харчуватися і стежить за шкірою. Перед важливими заходами Софія буквально голодує — виконавиця місяць сидить на воді і фруктах, щоб добре виглядати і не набирати вагу.

Сергій зазначив, що навіть без косметики Ротару виглядає бездоганно. На переговори зірка зазвичай приходить без гриму, і їй часто роблять компліменти з приводу ідеальної зовнішності.

Сама Софія повідомляла, що вона також робить певні фізичні вправи, щоб підтримувати фігуру в тонусі. Співачка переконана: бути красивою легко, варто просто доглядати за собою і нормально відпочивати.