Новини про зірок
Подобається

Скотт Іствуд вперше розповів про смерть своєї коханої (фото)

25/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Скотт Іствуд вперше розповів про смерть своєї коханої (фото)

Скотт Іствуд боїться починати нові стосунки

Актор Скотт Іствуд не говорить про своє особисте життя. Як виявилося, у нього його і немає. Скотт зізнався в інтерв'ю австралійському GQ, що йому складно заводити нові стосунки після смерті коханої дівчини, яка загинула два роки тому, повідомляє Корупція.Стар

Скотт Іствуд розповів, що сталося з його дівчиною:

Кілька років тому я зустрічався з дівчиною, яка потім загинула в автокатастрофі. Її машина зіткнулася з іншою, і подушка безпеки в її авто вибухнула. Металеві деталі пройшли через її тіло, зламали їй хребет … Я нікому раніше не розповідав про це.

Скотт Іствуд

Скотт Іствуд

Після смерті близької йому людини, Іствуд багато чого переосмислив. Він зазначив, що коли ти молодий, легко закохатися. А в більш зрілому віці все не так просто, тому що починаєш розуміти різницю між справжніми почуттями і пристрастю.

Актор не назвав ім'я дівчини. Вдалося з'ясувати, що трагедія сталася 7 вересня 2014 року. Імовірно, він зустрічався з моделлю Джоел Брангман, фотографія з якою була у актора в соціальній мережі. Ця дівчина потрапила в аварію. Тоді батько моделі подав до суду на виробників Honda. Причиною цього стала металева шрапнель, яка і стала причиною загибелі дівчини під час зіткнення двох машин.

Скотт Іствуд