Новини про зірок
Подобається

Що сталося з улюбленими героями «Маски-шоу»?

25/08/2016     Автор: Яна Романська
Що сталося з улюбленими героями «Маски-шоу»?

У 90-х вони підкорили всіх глядачів пострадянського простору. Гумористичний серіал «Маски-шоу» в стилі трохи кіно був кардинально новим, не схожим на інших. Одеська комік-трупа запам'яталася всім своєю сміливістю і ексцентричністю. А музична заставка «Тумба» звучить у вухах всіх, хто хоч один раз бачив пригоди героїв серіалу в армії, лікарні або на пікніку.

Він, як і 25 років тому, очолює і надихає колектив комік-трупи. Крім цього, у нього в арсеналі 17 кіноролей. Він зняв три фільми як режисер. Сьогодні він живе в Одесі. Займається музикою і живописом. У актора доросла дочка, яка подарувала йому внучку, а торік у нього народився син.

631118006

Наталя Бузько

Вона також живе в Одесі і продовжує виступати в складі «Масок». В її активі майже 30 кіноролей і 4 в театрі, в тому числі в декількох стрічках легендарної Кіри Муратової. Наталя теж уже бабуся. Виховує 7-річну внучку.

40000

Борис Барський

Крім співпраці з «Масками» у нього активна акторська діяльність. Барського можна побачити не тільки в кіно, але і в спектаклях одеських театрів. Також Борис випустив кілька збірок своїх віршів.

736_422_94eb349a6dd5b66072f7180924dd9b91

Михайло Волошин

Михайло теж не поміняв місце проживання. Він, як і його колеги, продовжує виступати в легендарному колективі. Також він захопився колекціонуванням фільмів і музики.

Евеліна Бледанс

Найяскравіша актриса трупи. Вона давно переїхала в Москву. У неї в кишені 30 кінострічок і участь в декількох серіалах. Крім цього Бледанс виступає в якості ведучої в декількох телешоу.

maskiShow

Володимир Комаров

Він залишив «Маски» в 2002 році. Продовжив кар'єру коміка в складі дуету «Одеколон» з ще одним учасником трупи Олексієм Агопьяном. У 2005 році заснував музичну групу «Д-р 'БрМенталь». Зіграв у дев'яти фільмах.

4259

Олексій Агопьян

Після успіху в «Масках» він взяв участь в інших не менш вдалих проектах «Каламбур» і «Велика різниця». Він активно знімається в фільмах і серіалах. На його рахунку два десятка робіт.

agopyan_1