Новини про зірок
Подобається

Колишня дружина Дмитра Пєскова показала, як виглядає в 40 років без пластики (ФОТО)

25/08/2016     Автор: Яна Романська
Колишня дружина Дмитра Пєскова показала, як виглядає в 40 років без пластики (ФОТО)

Широкій публіці про цю красиву інтелігентну жінку стало відомо нещодавно. З колишньою дружиною Катериною прес-секретаря президента Дмитра Пєскова пов'язували 20 років шлюбу, 18-річна дочка Ліза, 12-річний син Міка і його 8-річний брат Дені, передає Корупція.Стар

Найбільш обговорюваною в світському світі персоною з родини стала старша дочка Катерини і Дмитра Пєскова. Єлизавета не тільки була найяскравішою дебютанткою балу Tatler, вона вже кілька років користується популярністю в пресі: дає інтерв'ю, інтригує міркуваннями і знімками в соцмережах, навіть прикрашає обкладинки турецьких ЗМІ. Мама Лізи говорить про неї з великою гордістю, щиро нею захоплюється і в усьому підтримує. І не заперечує проти відвертих знімків дочки в соцмережах:

wx1080

У пресі Катерина Пєскова, дочка дипломатів, розповідала, що з батьком Єлизавети, теж спадковим дипломатом, вона познайомилася в Туреччині, коли він приїхав до Анкари на роботу в посольство. Їх роман закрутився, коли Песковій було 17. Потім наречений відвіз її в Москву, а в посольство в Туреччині вона повернулася вже дружиною дипломата. Там і народилася Ліза. І тому Пєскова-молодша вивчає турецька, також вільно говорить англійською та французькою, бере уроки китайського. Сама ж Катерина закінчила філологічний МГУ, Романо-Німецьке відділення. Зараз живе у Франції з своїм молодшим сином Дені. Ліза і Міка з великою тягою до батьківщини живуть на дві країни. Зі старшою дитиною Катерина вирушила відпочивати на курорти Туреччини. Там і зробила цей знімок, озвучивши свій вік:

"Це моє обличчя 40-річної жінки, без фотошопу і пластики, з яким я непогано себе почуваю в Парижі, та й всюди в Європі. Але навіть короткострокове перебування в рідній Москві, починає сіяти в голові паростки сумнівів — "а, може, губи підкачати — тонкуваті .. Може, ніс підрізати — широкуватий .. Та й розріз очей не завадило б підправити …" тут це все на зразок візитної картки … А що Ви думаєте?".

 

wx1080 (1)

На пост доброї приятельки відгукнулася світська дама і журналістка Божена Ринська:

bozhenarynska: Катюша, я теж в Європі відчуваю себе нормальною жінкою і у мене не виникає бажання щось із собою зробити. Але тут … Ох!

І інші підписники екс-дружини дипломата підтримали її думку, а заодно і обсипали компліментами.

До слова, у Катерини прекрасна спадковість. Тут вона на фото з дочкою і мамою:

wx1080 (2)