Новини про зірок
Подобається

Брітні Спірс ледь не потонула на Гаваях (фото)

25/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Брітні Спірс ледь не потонула на Гаваях (фото)

Рятувальники прийшли до співачки на допомогу

Останній місяць літа Брітні Спірс провела разом з синами на Гаваях. Зірка засмагала топлес на яхті, веселилася з синами Шоном і Джейденом, від'їдалася хот-догами і привертала увагу, прогулюючись по пляжу в червоному бікіні, повідомляє Корупція.Стар

Саме в цьому райському місці співачка пережила не найкращий момент у житті: артистка мало не потонула під двометровою хвилею. "Я була на Гаваях кілька тижнів тому. І там було неймовірно красиво. В якийсь момент я себе переоцінила, запливла дуже далеко і раптом відчула, що мене засмоктує в море. Це тривало приблизно 5 хвилин, і весь цей час я намагалася заспокоїтися і зрозуміти, як вибратися", – розповіла Спірс в інтерв'ю радіо BBC.

Але поруч нікого не виявилося, і Брітні вже почала хвилюватися: "Я думала, невже я помру ось так? А потім мене підхопила ще одна хвиля".

Але незабаром рятувальники запідозрили недобре, і прийшли до співачки на допомогу. 34-річна Спірс згадує цей випадок уже з усмішкою. "Це було забавно. Кожен повинен випробувати, що означає бути накритим великою хвилею", – жартує Спірс.

31_main