Новини про зірок
Подобається

Наталі Портман розповіла про те, як її нацьковували з Мілою Куніс на зйомках «Чорного лебедя» (фото)

23/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Наталі Портман розповіла про те, як її нацьковували з Мілою Куніс на зйомках «Чорного лебедя» (фото)

Мила і Наталі стали подругами в реальному житті і допомагали одна одній під час зйомок

35-річна актриса Наталі Портман в інтерв'ю американському журналу Vogue розповіла про виворіт роботи в кіно, зокрема, про важкі зйомки в психологічній драмі Даррена Аронофські "Чорний лебідь". В ході розмови з журналістом Наталі зазначила, що під час зйомок стрічки вона тренувалася більше 16 годин на день, щоб виглядати реалістично в образі виснаженої балерини. Крім того, режисер намагався посварити її з колегою по знімальному майданчику Мілою Куніс: на його думку, так їх суперництво виглядало б на екрані більш реально і природно, повідомляє Корупція.Стар

"Він вказував мені на те, що Міла справляється краще зі своєю роллю. Даррен міг сказати: "Вона набагато краще за тебе, Наталі". Він говорив нам обом такі речі, щоб ми заздрили один одному, хотів, щоб між нами було суперництво і в реальному житті", – розповіла актриса.

До слова, тактика Аронофські не спрацювала: Міла і Наталі стали подругами в реальному житті і допомагали одна одній під час зйомок. Обидві актриси прекрасно впоралися зі своїми ролями, а Наталі навіть отримала премію "Оскар" за кращу жіночу роль.

Без названия