Новини про зірок
Подобається

На Сергія Звєрєва і його подругу напали з ножем у центрі Москви

23/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
На Сергія Звєрєва і його подругу напали з ножем у центрі Москви

На суперзірку Сергія Зверва невідомий напав з ножем в центрі Москви. 

І це точно був не шанувальник таланту співака, адже він почав вимагати гроші. А якщо ні — пригрозив порізати Звєрєва ножем, передає Корупція.Стар

— Іде за нами… На вигляд йому років тридцять п'ять. Дуже засмаглий, худий, темне волосся, великі очі, одягнений в темне, — розповів Звєрєв подробиці у своєму "Перископі". – Перехід спускаємося, і він каже: "Дайте мені сто рублів. Інакше я вас поріжу обох", і дістає ножа! Будьте обережні, тому що він сказав, що він відсидів у в'язниці, тільки що вийшов, і йому все одно.

24196179

Сергій сказав нападнику, що в переході скрізь камери і його відразу посадять. Очевидно, це подіяло на бешкетника і він заховав ножа.

Звєрєв з подругою зник в одному з ресторанів і попросив покликати адміністратора охоронців. Однак у закладі таких не виявилося. Артист викликав поліцію.

— 20 хвилин ми пояснювали поліції, як він виглядав і де знаходиться це місце. Загалом поки приїхала поліція, нападник вже зник.

Співак в момент нападу був зі своєю подругою Свєткою — саме так співак назвав її, описуючи інцидент. Підписники Звєрєва відразу задалися питанням "А хто така Свєтка?", навіть забувши про напад.