Новини про зірок
Подобається

Групу Вінтаж залишає одна з солісток (фото)

23/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Групу Вінтаж залишає одна з солісток (фото)

Нове ім'я: Анна Плетнева презентувала свій кліп "Сильна дівчинка"

Одна з солісток групи Винтаж оголосила про свій відхід. Таке рішення прийняла Анна Плетнева. Заявила вона про це в свій день народження, 21 серпня, повідомляє Корупція.Стар

Як з'ясувалося, Анна Плетнева тепер буде виходити на сцену під власним ім'ям. А про початок своєї сольної кар'єри вона повідомила новим кліпом на пісню "Сильная девочка".

Я не збираюся робити гучних заяв про початок сольної кар'єри. Зовсім ні. Причина в іншому. Протягом 10 років Вінтаж залишався найпопулярнішою молодіжною групою, яка виконує модну танцювальну музику. Формат клубного виступу вимагає репертуару, що складається тільки з хітів номер один. Я не хочу обмежувати себе цими рамками. У наших альбомах завжди було багато чудових ліричних пісень, які залишалися за межами радіоефіру. Ми підійшли до межі, за якою нам вже не потрібна зайва мішура і атрибутика. За стінами нічних клубів і модних ресторанів, де проходить більша частина концертів Винтаж, залишається дуже багато глядачів, які не приходять в ці заклади в силу віку і багатьох інших причин. Я хочу, щоб у нас була можливість зустрітися концертних залах, побачити кожного з них і виконати ті пісні, які розкажуть про мене більше, ніж всі відомі суперхіти.

Анна Плетнева

Анна Плетнева