Дану Борисову розкритикували за неохайний зовнішній вигляд (ФОТО)

23/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Дану Борисову розкритикували за неохайний зовнішній вигляд (ФОТО)

Борисова в черговий раз неприємно здивувала своїх фанатів. 

Дана не вперше показується на людях в неохайному вигляді, наче взагалі не доглядає за собою, передає Корупція.Стар

В останні кілька років Борисова часто виявляється в центрі скандалів. Ходили чутки, що зірка зловживає алкоголем і не може позбавитися від згубної звички. Сама Дана їх побічно підтверджувала, з'являючись на резонансних заходах в нетверезому вигляді.

Потім телеведуча довгий час страждала від харчового розладу, боячись зізнатися в цьому навіть собі, і запевняла шанувальників, що у неї все добре.

Останнім же час Дана часто виходить на публіку в недбалому вигляді, немов вона робить макіяж спросоння і не надто старається. Борисова опублікувала знімок, де вона позує зі своїм стилістом. Ведуча повідомила, що цей хлопець робить їй укладання.

66692789a17fb1f4569b0f3bd6b64145

Увагу передплатників привернув неакуратний макіяж знаменитості. Дана не растушевала тіні на століттях, і в підсумку косметика виглядала, як грязь. Також ведуча неакуратно підвела брови, з-за чого вони здаються абсолютно неприродними.

Користувачі соцмережі піддали критиці зовнішній вигляд Борисової. Багато порадили їй змінити стиліста або ж перестати фарбуватися самостійно, щоб виглядати більш охайно.