Новини про зірок
Подобається

Курбан Омаров повернувся в сім’ю: новий знімок б’є всі рекорди в Мережі (ФОТО)

22/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Курбан Омаров повернувся в сім’ю: новий знімок б’є всі рекорди в Мережі (ФОТО)

Ксенія Бородіна пробачила чоловіка і дозволила йому повернутися в сім'ю.

У травні ведуча «Дому-2» перестала носити обручку і видалила всі фотографії з інстаграму, які могли б нагадувати їй про чоловіка — Курбана Омарова, передає Корупція.Стар

Публіка більше місяця губилася в здогадах, не розуміючи, що сталося в родині однієї з найкрасивіших пар російського шоу-бізнесу. Потім, Ксюша публічно розповіла про зради чоловіка і про те, що вони збираються розлучатися.

Не пройшло і півроку, як Бородіна і Омаров помирилися. Їх спільне проведення часу тут же стало найбільш обговорюваною темою в соціальній мережі Instagram. Парочку знімали папараці, доводячи, що вони разом, а також шукали підступ у кожній новій фотографії, якою ділилася Ксюша або Курбан в соцмережі.

1471865387_omarov

На сторінці у сина Омарова несподівано з'явився пост про те, що його тато пройшов детектор брехні і довів Ксенії свою невинність. Ймовірно, Бородіна повірила детектору і знову зійшлася з чоловіком. Тепер вони разом і, судячи по новому знімку, щасливі. На фото Ксюша і Курбан катаються на гойдалках свою донька Теону, а підписала теле-зірка цю фотографію так: «❤️Ми❤️», що красномовно свідчить про їх відносини.