Тіна Кароль в обтягуючому одязі приголомшила шанувальників розповнілими ногами (ФОТО)

21/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Тіна Кароль в обтягуючому одязі приголомшила шанувальників розповнілими ногами (ФОТО)

Співачка поділилася парочкою свіжих знімків в Інстаграмі, на яких вона не нафарбована і в простому одязі, передає Корупція. Стар

Тіна Кароль повідомила своїм фанатам радісну новину — в найближчому майбутньому вона презентує нову пісню, яку записала на днях. Співачка підкріпила свої слова фотографіями, на яких вона виглядає, як проста дівчина, але тільки дуже симпатична. Без звичного гриму та червоної помади особа Тіни стало набагато більше милим і ніжним. Шанувальники розхвалили її за те, що вона в повсякденному житті може не морочитися з приводу косметики і залишатися такою, якою вона є насправді.

Єдине, що збентежило деяких фоловерів Кароль, так це її наряд, який створив враження ніби артистка поправилася. Швидше за все, справа в принте на лосинах Тіни, який візуально збільшує стегна.

Фанати співачки, як могли, заступалися за неї і не дозволяли злостивцям обговорювати її фігуру. Щоб якось згладити ситуацію, віддані передплатники викупали Тіну Кароль в компліментах, захоплюючись е красою і талантом.