Новини про зірок
Подобається

Олена Темнікової розповіла про свої стосунки з продюсером Максом Фадєєвим (фото)

21/08/2016     Автор: admin
Олена Темнікової розповіла про свої стосунки з продюсером Максом Фадєєвим (фото)

У Олени Темнікової склалися непрості стосунки з Максом Фадєєвим

Олена Темнікова − успішна сольна співачка. Але не так і давно вона була учасницею групи SEREBRO, продюсер якої − Максим Фадєєв. Коли Олена покинула групу, ніхто не говорив про причини такого рішення.

А тепер Олена Темнікова в інтерв'ю "Каравану історій" розповіла, що її не влаштовувало в групі, і які у неї були стосунки з Максом Фадєєвим. За словами Темнікової, стосунки з Максимом Фадєєвим у неї склалися непрості. Їй не подобалося те, що дівчата з групи повинні були часто оголюватися і позувати у спідній білизні, повідомляє Корупція.Стар

Олена Темнікова зазначила, що Максим Фадєєв не реагував на її прохання:

Я жахливо почувалася, насилу стримувалася, щоб не розридатися. Була домашньою закомплексованою дівчинкою — зовсім не про секс. А Фадєєв почав ліпити з нас якихось сексуальних "терористок", тому що найкраще продаються еротика і скандали. Я скаржилася: це не моє, мені соромно. Він не слухав, говорив, що краще знає. З іншого боку, контракт є контракт.

Олена Темнікова

Темнікову пригнічував постійний контроль і критика, навіть з приводу ваги.

Співачка зізналася, що після того, як пішла з групи – відкрила нову сторінку в своїй кар'єрі, а також налагодила особисте життя. Відзначимо, що Темнікова вже мама. До слова, саме коханий заплатив продюсерському центру неустойку, пов'язану з тим, що Олена пішла з групи.