Новини про зірок
Подобається

Очевидці побиття мами Вєрки Сердючки: «Цигани били Інну та її доньку кулаками в обличчя!» (фото)

21/08/2016     Автор: admin
Очевидці побиття мами Вєрки Сердючки: «Цигани били Інну та її доньку кулаками в обличчя!» (фото)

Днями на Сорочинському ярмарку невідомі жорстоко побили сценічну маму Вєрки Сердючки

Після бійки на Сорочинському ярмарку у артистки Інни Білоконь, більш відомої глядачеві за образом сценічної мами Вєрки Сердючки, все тіло в синцях, а у її доньки Яни — серйозний забій щелепи, повідомляє Корупція.Стар

4676d40-384772368

Я бачила, що їх намет оточили десять-дванадцять чоловік "циганської зовнішності": в основному жінки і діти, але були і чоловіки. Раптом там почався шум, крик. Як я зрозуміла, господарі (Інна була з донькою і подругою) запідозрили, що у них щось хочуть вкрасти і зробили зауваження. Ну, і почалося: штовханина, взаємні образи … А потім зовсім цигани почали їх бити кулаками в обличчя. Сильно дісталося доньці Інни (кажуть, у неї сильний забій щелепи). Але мама її закривала, як могла! Я почала кричати — і туди підскочили люди, стали розтягувати. Хтось викликав поліцію, швидку, а цигани розбіглися … Тільки я своє ім'я вам не скажу, а то вони мене знайдуть!

розповіла КП очевидиця, у якій торгова точка була неподалік

До слова, у місцевому відділенні поліції заявили, що зроблять все можливе, щоб знайти нападників і підтверджують, що артистка і її дочка написали заяву.