Новини про зірок
Подобається

Жанна Бадоєва влаштувала романтичні канікули з коханим (фото)

20/08/2016     Автор: admin
Жанна Бадоєва влаштувала романтичні канікули з коханим (фото)

Жанна Бадоєва прийняла рішення поїхати на унікальний острів Маврикій

Кілька днів тому телеведуча Жанна Бадоєва відправилася у відпустку з коханим чоловіком Василем Мельничиним і дочкою Лолітою. Жінка вирішила поїхати на унікальний острів Маврикій. Бадоєва ділиться враженнями від сімейних канікул у своєму мікроблозі, повідомляє Корупція.Стар

Нічого не може для мене бути прекрасніше відпочинку, ніж тиша, спокій, книга і сім'я! Ну і звичайно, цей найкращий готель, з якого взагалі нікуди не хочеться виходити. З моєю роботою є багато плюсів і мінусів! Один з мінусів полягає в тому, що моя робота — це дія, рух, нові емоції, нові місця, ніякого спокою і тиші. Я розумію, що зараз перерахувала "мінуси" своєї роботи, які у багатьох викликають посмішку або роздратування! Ну що зробити. Я вибрала сама такий шлях і живу вже так майже 7 років!

розповіла знаменитість

До слова, Жанна та її чоловік Василь розписалися у 2014 році в Італії, де проживають у даний момент. За словами ведучої, у них з Василем не буває конфліктів і серйозних сварок, так як він проявляє терпіння і не реагує на агресію, яка іноді опановує Жанною.

14032815_1061722077198760_1494521884_n