«Я боялася навіть пити воду» — відверте зізнання моделі (фото)

20/08/2016     Автор: admin
«Я боялася навіть пити воду» — відверте зізнання моделі (фото)

Колишня модель, яка прикрашала обкладинку відомого видання Vogue, Кайлі Чабот розповіла, що через харчовий розлад була залежна від наркотиків та алкоголю

.

Дівчина у 15 років підписала контракт з модельною агенцією Ford Models у Нью-Йорку. Свого часу агенція працювала з Кріссі Терлінгтон, Крісті Брінклі та Наомі Кемпбелл, повідомляє Корупція.Стар

Агенція змушувалі Кайлі, за її словами, почуватися товстою. Дівчина навіть боялася пити воду.

"Я мріяла поїхати до Нью-Йорка. Але, коли прийшла до агенції, вони були шоковані моїми розмірами. Їм потрібні були меньші параметри. Мені сказали, що я маю позбутися зайвої ваги і залишатися худою", — пригадує Кайлі.

"Я була така юна, що близько сприйняла це до серця. Вони мене називали гладкою і я перестала їсти", — говорить дівчина.

В агенції наказали моделі споживати 500 калорій на день і тренуватися по 5 годин у спортзалі.

"Я боялася пити воду і взагалі будь-що вживати", — каже дівчина.

Кайлі виправдовувала свою дієту цілями у кар'єрі, яких хотіла досягти.

"Моя агенція продовжувала питати мене, чи готове моє тіло, але я так не думала, продовжувала вважати, що досі занадто велика. Мені було лише 14 і я помирала", — пригадує Кайлі.

Дівчину почали відвідувати суїцідальні думки і вона сказала матері, що більше не хоче жити.

Родина швидко відвела підлітка до лікарні, де з нею почала працювати команда експертів. Психіатр Кайлі сказав, що їй треба покинути модельну кар'єру і не повертатися до Нью-Йорку. Кайлі була одержима мрією і запевнила, що їй краще. Дівчина переконала батьків відпустити її.

"Я хотіла бути відомою, щоб всі знала мене. Хотіла почуватися важливою. Я удала ніби почала їсти, але насправді викидала їжу і все почалося знову.

В агенції мене одягли у бікіні, яке я так боялася, адже думала, що була товстою. Натомість всі почали мені казати, якою худою я була і як це чудово. Я виглядала такою хворою, і всі вони мені казали, що це добре. Я наче одержима була цим. Це як наркотик, хотілося чути, хворою і наскільки худою я виглядаю", — говорить Кайлі.

Хвора Кайлі отримала житло разом з десятком інших моделей у Нью-Йорку, на думку дівчини, це ускладнювало процес її одуження.

Кайлі називає оточення, "токсичним", казала, що дружба з моделями грунтувалась на "дивній одержимості бути худою". Кайлі пригадує життя у Нью-Йорку.

"Ми пили диєтичну коллу весь день і дивились документальні фільми про ожиріння, коли робили вправи", — говорить Кайлі.

"Я скидала кілька сотен калорій на день, коли тренувалась. Я пила лише чорну каву і мучила себе", — каже Кайлі.

Скоро вона почала вживати алкоголь і наркотики, аби втекти від емоційного і фізичного болю. Її залежність погіршувалась.

"Я не могла більше бути без наркотиків. Вони все робили тільки гірше. Забрали апетит, що призвело до повного розладу харчування, викликали депресію, з якою не впоратися", — розповідає дівчина.

У 2014 Кайлі досягла критичної точки і після сезону показів у Парижі поїхала до Канади і більше не поверталася.

Модель запевняє, що покинути кар'єру це було найважче рішення у її житті.

"Я була у постійному стресі через своє бажання мати чисту шкіру та втрачати вагу. Агенція писала мені листи та відправляла повідомлення, але я не читала їх", — говорить дівчина.

Кайлі підтримала родина, яка переконала її залишитися вдома і зайнятися своїм здоров'ям.

Через два з половиною роки, Кайлі нарешті почувається добре і приділяє увагу своєму харчуванню. Цього літа вона навчала дітей, як піклуватися про своє здоров'я.

"Харчування стало великою пристрастю для мене. Через шкідливу пристрасть я прйшла до корисної", — говорить дівчина.

Не дивлячись на свою боротьбу з анорексією, Кайлі переконана, що бути моделлю можна залишаючись здоровою.

"Є дівчата, які можуть їсти багато і залишатись худими. Були моделі, які пили пиво та їли піцу щовечора, а дехто виглядав анорексичним. Це залежить від їхнього тіла. Мало дівчат пішли моїм шляхом. Модельна кар'єра це не зло", — говорить Кайлі.

"Я думаю, якщо б була старшою, коли почала кар'єру, то цих жахливих речей не трапилось би. Мені було лише 13, коли я почала працювати і вірила у все, що люди говорили мені. Це найбільша проблема молодих дівчат у цьому бізнесі. Ми забувамо, що це бізнес і не всі враховують твої інтереси, навідміну своїх гаманців", — говорить Кайлі.