Стало відомо хто буде героєм сьомого сезону шоу “Холостяк” (ФОТО)

20/08/2016     Автор: Яна Романська
Стало відомо хто буде героєм сьомого сезону шоу “Холостяк” (ФОТО)

Шоу «Холостяк» знайшло свою популярність аж ніяк не завдяки красеню чоловікові, який вередливо вибирає підходящу кандидатуру нареченої. Шоу так захоплює і захоплює саме завдяки героїням, які наважилися виставити на загальний огляд свої почуття, особистість і перед камерою показати себе в ситуації боротьби за місце під сонцем.

Головним героєм сьомого сезону телевізійного шоу “Холостяк” став 29-річний чемпіон з плавання на короткі дистанції Дмитро Черкасов, повідомляє Корупція.Стар

Дмитро народився в Дніпрі і з шести років займається плаванням. Спортсмен є 15-кратним чемпіоном України серед юніорів, а в 2014 році поставив юнацький рекорд по брасу на 100 м. Зараз Дмитро складається в одному з найбільших турецьких клубів Fenerbahçe, але для повного щастя хоче знайти свою другу половинку.

“Я вже досить довго шукаю справжню любов, але останнім часом трапляються тільки короткі романи. У кожній новій дівчині я намагаюся розгледіти мати моїх майбутніх дітей, але поки свою людину так і не зустрів, Коли мені надійшла пропозиція стати сьомим Холостяком, я, не сумніваючись, дав позитивну відповідь.

Наше життя складається з знаків долі, і, щоб стати щасливим, важливо вчасно їх розпізнати. Думаю, проект і є той самий знак долі, і вірю, що зможу відшукати тут ту єдину “, – поділився Дмитро.

dmitrij1_kopiya_1024x683_650x410