Новини про зірок
Подобається

Новий ведучий «Орла і решки» розповів пікантні подробиці свого особистого життя

20/08/2016     Автор: Яна Романська
Новий ведучий «Орла і решки» розповів пікантні подробиці свого особистого життя

Команда проекту "Орел і решка" знайшла ведучій Регіні Тодоренко нового партнера: ним став російський актор і телеведучий Петро Романов.

Читачі "КП в Україні" поцікавилися, як йому працювалося в парі з Регіною і які складнощі виникали на зйомках шоу, передає Корупція.Стар

— Що для тебе було найскладнішим на проекті?

По-перше, сам формат шоу. Це не кіно і тут треба бути самим собою, не треба грати, треба просто розповідати про те, що відбувається навколо. Класно було те, що зі мною була команда, з якою точно не пропадеш. Якби не цей колектив, який став другою родиною, я б зламався набагато раніше.

По-друге, раніше ведучі виїжджали на двадцять один день, то вони якось освоювалися. А тут — на три з половиною місяці. Графік і сам ритм зйомок, іноді настільки добивав, що хочеш, не хочеш, а сльози течуть.

— З Регіною не було конфліктів?

— Ні, навіщо нам сваритися? Адже немає що ділити, все поділено монеткою (сміється)

— А твоя дружина була проти твоєї участі у навколосвітній?

— Вона дуже зраділа, коли дізналася, що мене затвердили, але потім їй стало сумно. Але коли я прилетів додому, у мене було відчуття, що все пройшло як один день. Розлука з дружиною далася мені дуже важко. Адже після роботи я завжди повертався додому. Перший час мені було дуже складно.

— Яке випробування за всю подорож тобі запам'яталося найбільше?

— У мене кожна третя країна — це просто треш. Наприклад, в Гаяно у мене вкрали телефон. Я йшов, розмовляв по телефону з дружиною, а потім — їде людина і просто вихоплює у мене його з рук. Нам вдалося знайти телефон по GPS. Коли я взяв телефон, то моя дружина була ще на лінії і вона дуже сильно злякалася, тому що вона чула мої крики і розмову злодіїв. Потім я заспокоював її дуже довго.

— Після випадку з крадіжкою телефону дружина не говорила, щоб ти залишив проект?

— Взагалі дружина поділяє мій ентузіазм, але вона сильно сумує. Вона навіть приїжджала до мене в Португалію. Але мені стало ще гірше, коли вона поїхала. Думали. що це піде мені на користь, але треба це було просто пережити. Тому що вона поїхала, а попереду ще місяць зйомок.

— Напевно, ти не любиш адреналін, як Регіна?

— Той адреналін, який відчуває Регіна, я трохи не розумію. Вона кайфує від усього. Після подорожей у мене ще більше загострилися фобії. Був випадок в Еквадорі, коли мені довелося їсти черв'яків. Думав, що спробую якийсь делікатес, а виявився салат з черв'яками. Таке точно не забудеш. (Сміється)

— Чим хворів у подорожах?

— У мене після Ікітос довго не проходив свербіж від комарів. Регіна мені подарувала браслет від комах, і потім мене ніхто не кусав в Ікітосі. Я ж людина педантична.