Новини про зірок
Подобається

Крістен Стюарт про роман з Паттінсоном: «Наші стосунки перетворилися в товар» (фото)

20/08/2016     Автор: admin
Крістен Стюарт про роман з Паттінсоном: «Наші стосунки перетворилися в товар» (фото)

Крістен Стюарт рідко відповідає на питання про відносини з Робертом Паттінсоном

26-річна актриса Крістен Стюарт не любить говорити про своє особисте життя. А нещодавно вона все ж вирішила поговорити на тему їх з Робентом Паттінсоном відносин. Відзначимо, що під час їхнього роману в пресі ходили розмови про те, що їхні стосунки – піар-хід для привернення уваги до саги "Сутінки", повідомляє Корупція.Стар

Стюарт дала інтерв'ю для журналу "T Magazine". Крістен повідомила, що публічність в їх романі зіграла проти них. Саме це послужило причиною для розставання.

Люди так сильно хотіли, щоб ми з Робом були разом, що наші стосунки перетворилися в товар. Це вже не мало нічого спільного з реальним життям. Мені все це було огидно. Не те щоб я хотіла приховувати від публіки, хто я і що я відчуваю, я просто не хотіла виставляти це на загальний огляд і перетворюватися в частину поп-культури.

Крістен Стюарт

Крістен Стюарт також зазначила, що її особисте життя стала більш публічним, коли вона почала зустрічатися з дівчатами. Проте вона, як і раніше вважає, що приватне має залишатися особистим.

Раніше я ніколи публічно не обговорювала свої стосунки, але все змінилося, коли я почала зустрічатися з дівчатами: розповідаючи про це, я висловлюю щось соціально значуще. Я як і раніше хочу, щоб моє приватне життя залишалася приватним, але не хочу, щоб це виглядало так, ніби мені є що приховувати.

Крістен Стюарт

Крістен Стюарт