Новини про зірок
Подобається

Х’ю Грант зізнався в проблемах із психікою (фото)

20/08/2016     Автор: admin
Х’ю Грант зізнався в проблемах із психікою (фото)

Х'ю Грант якийсь час не міг впоратися зі своїми емоціями

Актор Х'ю Грант, відомий фільмами "Реальна любов", "Американська мрія", не говорить про себе, якщо це не стосується його кар'єри. Актор вважає за краще залишати приватне суто особистим. А недавно він розповів, що пережив нервовий зрив.

Х'ю Грант вирішив зізнатися в інтерв'ю телеканалу CBS про те, що у нього був нервовий зрив. Це було в 2007 році. Все, що з ним тоді відбувалося він не міг контролювати. Будь-яка дрібниця, за його словами, могла засмутити його або ж кардинально змінити його настрій, повідомляє Корупція.Стар

Я повертався з відпочинку на Мальдівах і раптом відчув себе якось дивно. Я вирішив відволіктися і розгорнув газету, щоб почитати про футбол. І раптом з моїх очей ринули сльози … Наступні три тижні я ридав безперервно. Я не міг виходити з дому тому , що абсолютно втратив здатність контролювати себе. Наприклад, я міг зайти в кафе, щоб випити кави і розплакатися у відповідь на питання офіціанта — яке молоко я бажаю … що я тільки не пробував — і гіпноз, і сеанси у психотерапевта, але все було марно …

зізнався Х'ю Грант

Х'ю Грант

Грант не називає причини свого нервового зриву. Хоча є припущення, що його переживання були пов'язані з тим, що він розлучився зі своєю дівчиною Джемаймою Кхан.

До слова, не раз Хью Грант подавав до суду на журналістів, лаявся з виданнями і навіть кидав в папараці те, що потрапило під руку. Саме такою була його реакція на те, що ЗМІ хотіли дізнатися або ж розповідали про його особисте життя. В основному він заперечував правдивість інформації подану пресою.