Новини про зірок
Подобається

Як Стас П’єха приручив вовків (ФОТО)

19/08/2016     Автор: admin
Як Стас П’єха приручив вовків (ФОТО)

Стас П'єха зняв перше містичне відео на нову пісню «Не вистачає», автором слів став він сам. 

Відео Сюжет придумала його сестра Еріка Бистрова. Крім Стаса, який виконав роль героя, який існує у двох втіленнях — людському і тваринному, головними героями кліпу стали звірі, передає Корупція.Стар

Зйомки проходили в старому занедбаному будинку, який художники перетворили зсередини — пофарбували, встановили світло, декорації і ліжко, замінили підлогу.


«Цей кліп відображає мій внутрішній світ — він весь на диссонансах, суперечливий — розповідає Стас. — Між тим чином, який мені створили на телебаченні 12 років тому, і те, яким я є зараз величезна різниця. Цей бар'єр я хочу трохи скоротити в кліпі. Цей кліп про людину, якому тісно в кимось придуманих рамках. Він метається, навколо багато людей, але він знаходиться наодинці, в ізоляції. У нас у кадрі з'явиться маса тварин, головну роль в нас єнот грає, інші другорядні».

39 39 (2) 41
Стас з'явиться в кадрі разом з вовком, а роль друга і духовно близької істоти Стасу зіграв єнот. Режисер кліпу Євген Куріцин, був приємно здивований фізичною підготовкою Стаса. «Кожен знімальний день починався з багатокілометрової пробіжки головного героя по лісі, — розповідає Євген. — Потрібно було зняти кадр, де Стас біжить разом зі зграєю вовків. Важливо було бігти дуже швидко, по-звірячому перестрибуючи перешкоди. До фіналу сцени вимотані були всі — і тварини, і Стас. Впевнений, що ця сцена у нас вийшла захоплюючою. В одному моменті, за сюжетом, він перетворюється на тварину набігу. І кілька разів Стас на цьому моменті робив дуже вражаючий перекид. Ребра, як я подивився, цілі, значить, все йде за планом!»


Крім вовків, які були далеко не головними героями відео, в кадрі з'явилися й інші лісові мешканці.

39 (4) 39 (1)
«З тваринами дуже важко працювати, — ділиться враженнями режисер. — їх неможливо дресирувати так, щоб вони чітко працювали по команді. Ми не використовували циркових тварин — всі тварини в нашому відео — майже дикі, живуть на фермі неподалік і не завжди чітко виконують команди. Красиві кадри вийшли, коли ми знімали тварин, які живуть в лісі і за сценарієм помічають Стаса: лисиці, сови, пугачі. Знімали Вчора єнота — начебто сидить нормально, а включили камеру — небудь обніматися або у вікно. Вовки взагалі окрема історія. Не завжди виходить, щоб вони чітко бігли в потрібний напрямок. Потрібно багато дублів. А час обмежений».