Зіркові скандали
Подобається

Ольга Бузова зганьбилася відвертим зізнанням про оральний секс (ФОТО)

19/08/2016     Автор: admin
Ольга Бузова зганьбилася відвертим зізнанням про оральний секс (ФОТО)

Слова телеведучої Ольги Бузової збентежили всіх учасників і глядачів нескінченного телебудівництва. 

Справа в тому, що відома своїми необдуманими висловлюваннями блондинка вирішила відверто поговорити зі своїми підопічними про сексуальне життя на «Домі-2», передає Корупція.Стар

Ніхто і подумати не міг, що мова дівчата виявиться настільки відвертою.

1470922409_buzova_oral
Ольга Бузова впевнена, що проблеми в парах у мешканців «Будинку» виникають за недостатньої уваги до питання сексуального задоволення. Причому звинувачення телеведучої сипалися в основному на адресу дівчат. Ольга наполягала – хлопцям не вистачає оральних ласок.

«Може, всі проблеми в тому, що жінки не задовольняють своїх чоловіків? – з докором запитувала Бузова. – Мені здається, що дівчатка небажані для своїх хлопців, тому що не можуть дати їм те, що ті від них чекають. Я серйозно кажу: коли ви хочете своїх чоловіків і коли ви задовольняєте у всіх сенсах цього слова, ви помічаєте, як вони відповідають вам вдячністю».


Відгуку від хлопців Бузова не отримувала – всі перебували в легкому подиві. Але телеведуча і не думала зупинятися:

1470922756_tarabuz
«А що для жінки вища подяка? Захоплені погляди свого чоловіка! Коли він тебе хоче, бажає, обожнює і обдаровує своєю любов'ю. Чому ви всі мовчите? Ви що, зі мною не згодні?»


Ольга не втомлювалася повторювати, що в периметрі є проблема, яку необхідно вирішувати. Потім вона звернулася особисто до дружини Гліба Полунички, яка, з її слів, не бажає пестити інтимні частини тіла чоловіка губами: «Не знаю, чому ти так боїшся. Це що, страшно, чи що?


По виразу обличчя Бузової було зрозуміло: вона не розуміє дівчат, які відмовляють собі і своєму партнерові в оральному сексі. А судячи з того, з якою впевненістю телеведуча говорила, багато присутніх зрозуміли – головний секрет її щасливого сімейного життя з футболістом Дмитром Тарасовим полягає як раз в регулярних експериментах в ліжку.+