Новини про зірок
Подобається

Співачка і телеведуча Алсу розповіла про свого новонародженого сина (ФОТО)

18/08/2016     Автор: admin
Співачка і телеведуча Алсу розповіла про свого новонародженого сина (ФОТО)

Співачка і телеведуча Алсу нещодавно стала мамою третьої дитини. 

У знаменитості 11 серпня народився син, про якого вона вже встигла розповісти шанувальникам, передає Корупція.Стар

Відома артистка проводить час зі своїм новонародженим сином в Ізраїлі, куди вона зі своєю сім'єю поїхала готуватися до пологів. У цій же країні Алсу народила і свою середню дочку, 8-річну Мікеллі.

Після пологів пройшов невеликий проміжок часу, і співачка все-таки зважилася розповісти читачам про свого новонародженого синочка. Назвали хлопчика Рафаель. Це ім'я йому дали на честь батька Алсу. За словами виконавиці, це ім'я дуже багато значить в її родині, і вона сподівається, що її син буде носити його з гордістю, гідністю та повагою.

На фотографії, яку Алсу виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, вона стоїть ще вагітна у чорній відвертій сукні. Під фото написано, що вона вітає свого синочка, який був названий маленьким дивом, з прибуттям в їх сім'ю. Також молода мама подякувала всіх читачів за залишені ними добрі і милі коментарі.

w460-1-7

Рафаель був народжений в одній з найбільш престижних клінік, які перебувають у Тель-Авіві. Туди сім'я прилетіла ще з липня і зупинилася в одному розкішному готелі на березі моря. Також тут Алсу встигла відзначити своє 33-річчя.

Зараз новонародженому ставлять всі необхідні щеплення і видають документи. Послуги в елітному пологовому будинку Тель-Авіва обійшлися сім'ї Алсу в більш ніж один мільйон рублів.