Слава Камінська з «Неангелів» виховує свого сина стилягою (ФОТО)

18/08/2016     Автор: admin
Слава Камінська з «Неангелів» виховує свого сина стилягою (ФОТО)

Співачка нарешті перестала приховувати обличчя сина і почала показувати його фотографії в соціальній мережі.

Слава Камінська довго приховувала свого синочка від сторонніх, демонструючи тільки ті фото, на яких у нього було закрито абличчя, передає Корупція.Стар

Але тепер маленький Леонард підріс і його мама перестала боятися, радуючи своїх фанатів свіжими знімками. На цей раз солістка «Неангелів» показала, яким стильним і модним вона виховує сина з самого дитинства. 

Співачка може собі дозволити підбирати для дітей оригінальну фірмову одяг і створювати образи, в яких вони виглядають дуже милими.

1471513217_leonard

Нещодавно Слава показувала доньку Лауру в стильних вбраннях, а вчора прийшла черга похвалитися сином. Одну з фотографій співачка підписала так: «Модний хлопець на селі». Підписники артистки стали порівнювати стиль її сина з чином знаменитих музикантів, таких як: Філіп Кіркоров, Діма Монатік та інших.

Крім того, що фолловери співачки по достоїнству оцінили те, як стильно виглядає Лео, вони ще і скупала його у компліментах, вказавши на дуже симпатичне личко. Хлопчик росте справжнім красенем і він схожий на свого тата, а значить буде щасливим.