Плітки
Подобається

Орландо Блум про майбутнє весілля з Кеті Перрі (ФОТО)

18/08/2016     Автор: Катерина Гук
Орландо Блум про майбутнє весілля з Кеті Перрі (ФОТО)

Зірка фільму "Володар кілець", 39-річний Орландо Блум, мріє про те, щоб його кохана Кеті Перрі народила йому дитину. 

Як розповіли інсайдери американському виданню People, знаменитість вже кілька місяців поспіль просить співачку перестати приймати протизаплідні таблетки, передає Корупція.Стар


Ось тільки Кеті Перрі поки не готова до такого серйозного повороту у своєму житті. Співачка, яка нещодавно похвалилася підтягнутими сідницями на зухвалому фото, вважає, що закоханим ще рано думати про дітей і варто просто пожити в своє задоволення. 

Нагадаємо, у Орландо Блума вже є дитина від колишньої дружини, супермоделі Міранди Керр. Як розповіли інсайдери виданню, тепер актор на 100% впевнений в тому, що знайшов свою долю. 

Орландо вважає, що Кеті — його єдина і суджена. Він не ставився до дівчат так серйозно з самого розлучення з Мірандою Керр! 

d848d2426223c7f733b871b01442de5a_cropped_740x460 68921_0

Проте Кеті все ще в роздумах: справа в тому, що розлучення з першим чоловіком Расселом Брендом далося їй дуже важко в емоційному плані, і вона не поспішає знову зв'язувати себе узами шлюбу і тим більше народжувати дітей, поки не буде абсолютно впевнена в почуттях обранця. 

Пара зустрічається більше двох років, але досі не оформила свої стосунки офіційно. Але останнім часом активно ходять чутки про те, що Орландо Блум готується зробити пропозицію Кеті Перрі. Шанувальники актора припустили, що таке рішення він прийняв у помсту нещодавно знову зарученій колишній дружині Міранді Керр, але, за словами інсайдерів, на ділі все виглядає зовсім інакше.