Новини про зірок
Подобається

Де і як відпочиває Жанна Бадоєва (ФОТО)

18/08/2016     Автор: admin
Де і як відпочиває Жанна Бадоєва (ФОТО)

Українська ведуча Жанна Бадоєва багато працює, але зараз вона у відпустці і використовує кожен день, щоб побути з близькими людьми.

Не забуває Жанна і про своїх шанувальників – вона регулярно викладає фотографії в Інстраграм, старанно і з гумором описуючи зміст курортних буднів, передає Корупція.Стар

Зараз 40-річна Жанна Бадоєва насолоджується сонцем і океаном на курорті острова Маврикій, розташованому в Індійському океані на Сході Африки.

badoeva1

Компанію провідною у цій пригоді склали її дочка, 11-річна Лоліта і чоловік, Василь Мельничин. Сімейство зупинився в п'ятизірковому готелі Royal Palm, з вікон якого видно океан.

badoeva2

Лоліта незадоволена після першої своєї спроби покататися на водних лижах, готується до другої!!!! А я дуже задоволена після своєї першої спроби лежання на шезлонгу, з задоволенням готуюся до другої….)))) так і відпочиваємо! У кожного свій інтерес на відпочинку)

badoeva-dot-mavr

Так описала Жанна другий день відпочинку на Маврикії, але як виявилося, довго просто лежати в шезлонгу вона не змогла. Звичний до постійного руху організм вимагає активності. Вже на третій день її мандрівниці захотілося якоїсь активності.

badoeva-dot

Доброго ранку!!! Я вже належалась за 3 дні, тепер з ранку активність)))) на Маврикій зараз зима! Вдень дуже жарко, а вранці і ввечері свіжо! Те, що я люблю))) всі, хто приїдуть сюди після мене, я щиро заздрю)))) це рай на землі)))) і басейн з морською водою з підігріванням, спеціально для мене)))) доброго всім дня))) люблю всіх)))

Але відпустку Жанни розпочався дещо раніше, і перше місце, куди вирушила вся її невеличка родина – батьківщина Василя Мельничина Львів. Це прекрасне місто зустріло Жанну спекотною сонячною погодою і як завжди порадував гостинністю місцевих жителів. Лоліті подорож сподобалася.

badoeva-muj3

Нагадаємо, Жанна Бадоєва вийшла заміж за Васлия Мельничина, бізнесмена із Західної України, який в основному працює в Італії. Весілля відбулося в минулому році і знімав на неї відео попередній чоловік Жанни, кліпмейкер Алан Бадоєв. Жанна виховує двох дітей – 11-річну Лоліту, батько якої Алан Бадоєв і дорослого вже 18-річного сина Бориса від першого шлюбу.

badoeva-muj-alpi

В даний час сім'я живе в Італії, і Жанна навіть почала турбуватися, що дочка починає забувати рідну мову.