Новини про зірок
Подобається

Знайшли компроміс: Ембер Херд і Джонні Депп нарешті домовилися про умови розлучення (фото)

17/08/2016     Автор: admin
Знайшли компроміс: Ембер Херд і Джонні Депп нарешті домовилися про умови розлучення (фото)

Херд домоглася семи мільйонів доларів

Ембер Херд і Джонні Депп домовилися про умови розірвання шлюбу, і справа наближається до фіналу.

Головне і перше – Ембер відмовилася від звинувачень у домашньому насильстві, які раніше висувала проти чоловіка. Судову заборону, яка не дозволить Деппу наближатися до дружини ближче ніж на 100 метрів, актриса також відкликала. Даний позов був відкликаний з умовою, що Ембер ніколи більше не зможе висунути його повторно, повідомляє Корупція.Стар

Натомість Херд домоглася семи мільйонів доларів: таку суму, за даними ЗМІ, Депп погодився заплатити актрисі, щоб якомога швидше завершити шлюборозлучний процес. Правда, спочатку Ембер претендувала на вісім мільйонів доларів, але в підсумку погодилася на меншу суму.

Актори також випустили офіційну заяву щодо свого скандального розлучення, за яким слідкував увесь світ: "Наші стосунки завжди були палкими і часом навіть вибухонебезпечними, але головне, що нас пов'язувало, – любов. Жодна зі сторін не робила помилкових заяв, щоб домогтися фінансової вигоди. Ніхто навмисно не заподіював нікому фізичного або морального насильства. Ембер бажає Джонні всього самого найкращого. Частину коштів, отриманих після розлучення, Ембер пожертвує на благодійність", – йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що ще пару днів назад обидві сторони не могли дійти згоди, а в справі з'являлися все нові і нові подробиці – в Мережу потрапив навіть відеозапис сварки подружжя і особисті фотографії, які доводять правоту Херд.

Без названия (4)