Зірка тижня
Подобається

Як гімнастка Лілія Подкопаєва відзначила свій день народження (ФОТО)

17/08/2016     Автор: admin
Як гімнастка Лілія Подкопаєва відзначила свій день народження (ФОТО)

Зірка світової гімнастики, яка народилася в нашій країні, днями відзначала свій 38-й день народження. 

На думку фахівців, це свято часто стає приводом озирнутися навколо і задуматися про життя, передає Корупція.Стар

Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва відправилася відзначати свій день народження в Ірландію – найкраще місце для філософських роздумів. Головним своїм багатством спортсменка вважає зовсім не золоті медалі, яких у неї не один десяток. Найважливіше – близькі люди.

«В день народження повною мірою розумієш, наскільки ти багатий. І головне багатство — це люди, які опинилися поруч у цей момент мого життя. Це ви робите його незабутнім та по-справжньому щасливим», — написала «Золота» Лілія.

У цей день родина і друзі приготували іменитій спортсменці безліч сюрпризів і теплих побажань, які наповнили її серце щастям.

«День народження — тільки привід ще раз сказати вам, мої друзі, як я вас люблю і як я вдячна долі, що зустріла кожного з вас, — поділилася своєю радістю Лілія Подковаева, додавши, — Спасибі вам велике за ваш час, підтримку і яскраві моменти, які я колекціоную немов дорогоцінні камінці. Читаю ваші теплі побажання і подумки обіймаю вас усіх! )) ☀☀☀».

13722200_1743243865940193_351409631_n
«Лільчик, любимо тебе!!! Всього тобі самого світлого і справжнього❤❤❤», «З днем народженням, наша гордість», «Ліля, кохана, з днем народження!!! Міцного тобі здоров'я, сімейного благополуччя, і багато-багато щастя!!! Будь такою ж прекрасною, як і зараз!!», «З днем народження, моя легенда!», — привітали шанувальники свого кумира.