«Шампанські очі»: прем’єра в день народження Кузьми «Скрябіна» (фото)

17/08/2016     Автор: admin
«Шампанські очі»: прем’єра в день народження Кузьми «Скрябіна» (фото)

До дня народження Кузьми "Скрябіна" PIANOБОЙ видав відео на пісню "Шампанські очі"

На честь дня народження Кузьми Скрябіна вся команда групи Pianoбой вирішила висловити респект одному з головних музикантів незалежної України, повідомляє Корупція.Стар

На концерті пам'яті Андрія Кузьменка в травні 2015 року Дмитро Шуров виконав трек Кузьми "Шампанські очі", який погано знали навіть знавці музики "Скрябіна". Шуров (Pianoбой) вирішив дати цій пісні друге дихання.

Кузьма Скрябін. Pianoбой

Pianoбой

"Шампанські Очі" – одна з багатьох недооцінених і маловідомих пісень Кузьми, який міг щиро й іронічно співати про людські почуття, як ніхто. Відразу після триб'юту багато хто чекав студійну версію пісні в нашому виконанні, адже тільки на оф каналі концерту на youtube її подивилися 750 тисяч глядачів. Якийсь час займатися цим було занадто боляче. Але час лікує: Андрій, разом з Девідом Боуї і Джоном Ленноном, вже більше року доглядає за нами зі своєї студії на небесах. І я вирішив, за згодою дружини Андрія Світлани, якій і була колись присвячена пісня, все таки записати і видати "Шампанські Очі". Для пісні це можливість отримати нове життя і летіти далі, а для мене – ще раз висловити безмежний респект одному з кумирів мого дитинства."

Кузьма Скрябін. Pianoбой

Кузьма Скрябін. Pianoбой

Кузьма Скрябін. Pianoбой

Ржисер Андрій Бояр, який працював над відео до пісні повідомив, що було використано 2000 справжніх малюнків – тільки фарби та пензлі, ніякого фотошопу.

Вважаю, що кліп на таку пісню не міг бути звичайним. І я щасливий, що нам вдалося зробити це разом з людьми в мирній і творчій атмосфері. Ми не обмежували людей в їх фантазії: відео змонтоване з більш ніж 2000 справжніх малюнків – тільки фарби та пензлі, ніяких фотошоп. Всі малюнки настільки різні, що історія хлопця і дівчини отримала повний спектр емоцій.

Андрій Бояр