Плітки
Подобається

Популярний актор Микита Панфілов знову одружується (ФОТО)

17/08/2016     Автор: admin
Популярний актор Микита Панфілов знову одружується (ФОТО)

Популярний актор Микита Панфілов недовго пробув на самоті після розлучення з дружиною Ладою.

У даний момент артист зустрічається з дівчиною Ксенією Соколовою, передає Корупція.Стар

ЗМІ повідомляють, що їхні стосунки настільки стрімкі, що він вже готовий назвати її своєю дружиною. У компанії Ксенії Микита був помічений буквально через місяць після розриву з дружиною. 

Репортери швидко визначили, що симпатична пасія 37-річного артиста – 23-річна випускниця медичного внз Санкт-Петербурга Ксенія Соколова. Спершу дівчина часто літала в Москву до коханого, а після початку супроводжувати його на зйомках і навіть зіграла епізодичну роль у серіалі «Помста». 

Інсайдери стверджують, що закохана пара практично не розлучається. Соколова вже познайомила Микиту зі своєю мамою, а той взяв дівчину у рідний Володимир. Нещодавно на безіменному пальчику Ксенії з'явилося колечко від Cartier. 

788779 788780

«Наш час почав свій хід!» — написала Ксенія під фотографією в Инстаграме. 

Очевидно, що пара і справді вирішила одружитися. Цю інформацію підтверджує і близька подруга Соколової Марина. 

«Дякую за ці чудові півроку… Спасибі за любов, турботу, ласку і повагу… Для мене гордість бути твоєю жінкою…Вперше за такий довгий час хочеться поділитися цим почуттям. Кохайте, будьте коханими і бережіть тих, хто поруч з вами» — написала абсолютно щаслива Ксенія на своїй сторінці, а от сам Панфілов воліє про особисте життя не поширюватися.