Новини про зірок
Подобається

Молодий тато Анатолій Анатоліч показав, де можна відпочити в столиці з дітьми (ФОТО)

17/08/2016     Автор: admin
Молодий тато Анатолій Анатоліч показав, де можна відпочити в столиці з дітьми (ФОТО)


Більшість українських та іноземних зірок хваляться у своїх блогах відпочинком на морському узбережжі. Іспанія, Греція, Італія – важко щось протиставити найкращим курортам світу з їх блакитним кришталево чистим морем і білим піском.

Але активний молодий тато Анатолій Анатоліч знає, що відмінно провести час можна навіть в галасливому мегаполісі, передає Корупція.Стар

Для цього, звичайно, важлива хороша компанія. З нею в родині популярного телеведучого проблем не виникає – чарівні дівчата завжди згодні на прогулянку.

5-річна Аліса і 3-річна Лоліта обожнюють свого тата, який відповідає своїм дівчаткам взаємністю!

У Києві є чимало місць, які варто відвідати разом з дітьми. Відпочинок на столичній Оболонській набережній може виявитися нічим не гірше часу, проведеного на море. Тут можна помилуватися величним Дніпром і з'їсти кілька смачних льодяників, куди ж без цього?

14033600_504871529719333_1146480797_n

Пройде чимало років, дорослі доньки, напевно, з посмішкою згадають приємні літні миті, проведені зі своїм коханим татком. Що може бути приємніше?

«Сидимо», — розслаблено написав телеведучий. 

«Красиві!!!», «Малі такі класні», «Привал…ДетинашеВСЕ!!!», «Кльові капелюхи», — позитивно оцінили шанувальники зоряне дозвілля.