Новини про зірок
Подобається

Екс-гітарист групи «Фіолет» записав сольний сингл (ФОТО)

17/08/2016     Автор: admin
Екс-гітарист групи «Фіолет» записав сольний сингл (ФОТО)

Микола Тимощук, або ж Колік, як його називали у луцькому гурті, кілька днів тому презентував сольний сингл.


Каже, написав його ще 2 роки тому, присвятивши конкретній людині, бо у такий спосіб хотів попросити вибачення за біль, якого їй завдав, передає Корупція.Стар

«Презентую мій новий сингл, який був написаний ще ранньої зими 2014 року.  Пісня, якою я хотів би просити вибачення в людини, якій в цьому відрізку часу причинив біль, людини, яка була, є і залишиться для мене дуже дорогою на все життя. Не буду багато писати, так як вважаю, що слова зайві і все що хотів сказати, сказав піснею», – написав музикант на сторінці у соцмережі.

obkladynka_synglu kolik

Микола Тимощук працював над піснею від написання тексту та музики до аранжування, гітари, вокалу та бек-вокалу. У роботі, також, допомагав учасник «Фіолету» Петро Свіст. Трекінг вокалу та мастеринг довірили Роману Сороці, а дизайн обкладинки розробила Оля Кукуруза.

Нагадаємо, минулого року Микола Тимощук переїхав до Польщі, де зі своєю приятелькою Сабіною створив інді-поп-проект Kurkowa. А на цьогорічному «Бандерштаті» виконав кілька популярних хітів разом із рідним «Фіолетом».