Плітки
Подобається

У мережу потрапили знімки сина Миколи Баскова, якого співак не бачив 10 років (ФОТО)

16/08/2016     Автор: admin
У мережу потрапили знімки сина Миколи Баскова, якого співак не бачив 10 років (ФОТО)

У мережі з'явилися фото сина Миколи Баскова, якого він не бачив 10 років

Журналісти поділилися фотографіями підрослого сина російського співака Миколи Баскова, передає Корупція.Стар

На знімках хлопчик, одягнений у футболку і довгі шорти, розсікає на сігвеї і грає з приятелями.

Згідно з інформацією порталу Life.ru юний Броніслав Шпігель живе з матір'ю в Москві, в елітному закритому селищі.

Після того, як Микола Басков побачив фотографії хлопчика, які були зроблені журналістами, він ледве зміг стримати нахлинули емоції.

941134 536754 445516 135345
"Мені важко про це говорити, це — дуже важка для мене ситуація і … Час все розставить на свої місця", — сказав артист і на цьому завершив відповідати на питання кореспондента.

У квітні хлопчикові виповнилося десять років. До речі, в цьому році ювілей відзначить і його батько Микола Басков. "Натурального блондина" виповниться 40 років. При цьому родичі не бачилися майже все життя Броніслава.


Нагадаємо, Микола Басков вперше одружився в 24 роки. Дружиною артиста стала Світлана Шпігель – дочка підприємця і громадського діяча, а також продюсера Баскова на той момент, Бориса Шпігеля. Однак шлюб протримався недовго. 

Кажуть, Світлана втомилася чекати чоловіка з нескінченних гастролей. Втім, пізніше сам Басков зізнався, що по молодості не зміг оцінити всю відповідальність, яка лягла на його плечі з одруженням, віддавши перевагу родині кар'єру.

Розлучення Миколи і Світлани був дуже довгим і важким. У підсумку, Шпігель домоглася того, що син Броніслав залишився з нею. При цьому Світлана заборонила Миколі бачитися з хлопчиком.