Новини про зірок
Подобається

Гордість України: юний український піаніст, який підкорив Америку (фото)

16/08/2016     Автор: admin
Гордість України: юний український піаніст, який підкорив Америку (фото)

Наша редакція хоче познайомити вас з талановитим українським музикантом Антоніо Бразильєро Джонсоном

Ми впевнені: в Україні багато людей, талант яких відзначають не тільки в нашій країні, а й за її межами. Саме тому ми вирішили знайомити тебе з обдарованими українцями. Сьогодні говоримо про 12-річного піаніста Антоніо Бразильєро Джонсона, який незважаючи на свій юний вік вже встиг підкорити Америку, повідомляє Корупція.Стар

Антоніо всього 12 років, але за його спиною 80 перемог на всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Крім SUMMER GALA CONCERT в 2014 році Антоніо двічі грав у Карнегі Хол в залі Weill Recital Hall в Нью-Йорку. До нього, честі виступати на прославленій сцені, серед українських музикантів, удостоювалися лише Володимир Горовіц (про якого, до речі, ми також нещодавно писали) і Вадим Холоденко.

Привід для гордості: юний український піаніст Антоніо бразильєро Джонсон, який підкорив Америку

Родина та хобі

Антоніо Бразильєро Джонсон народився в Києві. Його батько – Джонсон Рубен (кореспондент-міжнародник), а мати – Ірина Самсоненко (в минулому економіст, нині громадський діяч).

У вільний час від школи і музики Антоніо захоплюється моделюванням і конструюванням. Вдома у нього багато трансформерів, роботів, моделей літаків і неймовірних космічних кораблів, які він створює власноруч.

Захоплення музикою

Цікавитися музикою Антоніо почав в 5 років. Саме тоді він пішов в одну з київських музичних шкіл на відділення фортепіано до педагога Інни Едуардівні Гончарової. Вже в 6 років Антоніо брав участь у своїх перших конкурсах і концертах.

Інна Гончарова помітила в Антоніо музичні здібності і артистизм й завжди намагалася зробити все, щоб він багато виступав. Конкурси, концерти і знову репетиції, репетиції, репетиції. Ось і весь секрет успіху. Безумовно, за цим стоїть велика праця педагога – підготувати та "зробити" (як люблять говорити музиканти) нову програму. 

Привід для гордості: юний український піаніст Антоніо бразильєро Джонсон, який підкорив Америку

Головні досягнення 

II місце American Protege, International Piano and Strings Competition. Гала концерт переможців цього конкурсу відбувся 20 грудня 2014 року в Карнегі Хол Weill Recital Hall, Нью-Йорк, США.

I місце в American Protégé, International Music Talent Competition. Гала концерт переможців відбувся 21 грудня 2014 року в Карнегі Хол Weill Recital Hall, Нью-Йорк, США. Таким чином, Антоніо – єдина дитина в Україні, яка двічі грала соло в Карнегі Хол.

Привід для гордості: юний український піаніст Антоніо бразильєро Джонсон, який підкорив Америку

У минулому році у Всеукраїнському конкурсі "Диво-Дитина" Антоніо був визнаний найтворчішою дитиною Украіни. Четвертий рік поспіль, за свої творчі успіхи, Антоніо є стипендіатом мера Києва.

У 2016 році в рамках Першої дитячої премії Ukrainian Kids Awards (Україна), Антоніо був удостоєний нагороди в номінації "Музичне обдарування".

Привід для гордості: юний український піаніст Антоніо бразильєро Джонсон, який підкорив Америку

Сольні концерти

За спиною Антоніо три сольних концерти. Перший проходив у київському Будинку актора і називався "Діти – проти війни". Другий концерт пройшов в Криворізькому обласному музичному училищі. Третій – в Польщі.Хлопчикові була надана висока честь провести концерт на гала вечорі варшавського Форумі з безпеки НАТО.

Неодноразово Антоніо Джонсон виступав на престижній сцені Національної філармонії України, а також в великому залі Національної музичної академії України ім. Чайковського.