Новини про зірок
Подобається

Alyosha запустила свій власний блог (фото)

16/08/2016     Автор: admin
Alyosha запустила свій власний блог (фото)

Alyosha розповіла про свої примхи під час вагітності

Співачка Alyosha запустила свій відеоблог #AlyoshaMamaVlog. Вона вирішила розповідати своїм шанувальникам і підписникам про деякі аспекти вагітності, виходячи зі свого досвіду.

У першому ролику під назвою "Я вагітна" вона розповіла про те, як дізналася про свою вагітність і якою була реакція її чоловіка. А тепер Alyosha розповіла про свої смакові переваги під час вагітності.

Як з'ясувалося, "Снікерс" разом з сушеною рибою, сухарики від токсикозу і відраза до м'яса – все це раціон співачки Alyosha, повідомляє Корупція.Стар

Співачка вперше розповіла, як справлялася з токсикозом під час гастролей, про тягу до сигаретного диму, яку не змогла побороти, про 18 набраних кілограмах і своїх "вагітних" примхах.

Це було в кінці першої вагітності. Я прокинулася о третій годині ночі і сказала, що хочу смородиновий сік! Прямо зараз! Тарас (Тарас Тополя – чоловік співачки Alyosha, – прим. ред.) Зірвався і поїхав шукати сік. Після чого я випила рівно два ковтки, сказала: "Все, спасибі" і знову лягла спати!

розповіла Alyosha

Alyosh