Новини про зірок
Подобається

Зірка фільму «Півтора шпигуна» одружився (фото)

15/08/2016     Автор: admin
Зірка фільму «Півтора шпигуна» одружився (фото)

Кевін Харт сім років зустрічався перед тим, як зіграти весілля

37-річний актор Кевін Харт, відомий своїми ролями у фільмах "Дуже страшне кіно", "Спільна поїздка", "Гранд реванш", "Півтора шпигуна", одружився. Його дружиною стала 31-річна модель Еніко Перріш. Весілля пройшло 13 серпня в містечку Монтесіто неподалік від Санта-Барбари, повідомляє Корупція.Стар

На весіллі були присутні тільки найближчі. Проте актор не забарився і опублікував кілька фотграфій з торжества для своїх шанувальників.

Відзначимо, що Харт і Перріш до того, як офіційно оформити свої відносини, зустрічалися сім років. Кевін Харт зробив своїй коханій пропозицію на її 30-й день народження. Майже рік пішов на підготовку до весілля.

Я не хочу мати нічого спільного з плануванням. Просто не хочу ставати частиною цієї проблеми. Я дивлюся на вартість того, що показує мені Еніко і з усім погоджуюся. І знаєте, чому? Тому що я люблю цю жінку.

Кевін Харт

Кевін Харт

Кевін Харт

Кевін Харт

Це другий шлюб актора. Від першого шлюбу у нього є двоє дітей. Мабуть, Перріш знайшла спільну мову з дітьми Харта. Є багато фотографій на сторінці в соціальній мережі Харта, де він з дітьми і своєю коханою.