Новини про зірок
Подобається

Відома співачка Тетяна Буланова розповіла про шлюб зі своїм молодим чоловіком (ФОТО)

15/08/2016     Автор: admin
Відома співачка Тетяна Буланова розповіла про шлюб зі своїм молодим чоловіком (ФОТО)


Досить нечасто 47-річна популярна співачка Тетяна Буланова розповідає в ЗМІ про своє приватне життя. Особливо завісою таємничості окутане питання про її спільне проживання з відомим російським футболістом Владиславом Родимовим, який молодший за свою дружину на цілих 6 років. 

Хочемо відзначити, що в "жовтих" виданнях періодично проскакує інформація про нібито скандальні ситуації в цій зоряній сім'ї, але все це ніким не підтверджено і далеко від істини, передає Корупція.Стар

Так, зовсім недавно нечистоплотні писаки говорили про швидке розлучення Тетяни та Владислава, однак все це виявилося лише "газетною качкою", а подружжя і донині живуть як ні в чому не бувало, зберігаючи і оберігаючи свій шлюб від сторонніх очей і вух.

Сьогодні відома співачка поділилася в центральних ЗМІ не лише деякими секретами проживання з молодим чоловіком, але і тим, як зберегти для своєї другої половини красу, молодість і здоров'я.

 Бул-и-Радимов-450x444

Зокрема, співачка зазначила: "Дивна все-таки штука — час! Поки ти молода і сповнена сил, присутнє постійне відчуття, що воно зовсім не владний над тобою, і ти завжди зможеш його обдурити. Але природу не обдуриш. І коли по закінченні певного часу, ти раптом починаєш буквально фізично відчувати рух життя на своєму тілі й обличчі, реально дивуєшся, адже ти завжди була впевнена, що саме з тобою такого не станеться…".

Тетяна наголосила, що порятунком від в'янення може стати чоловік, якого ти любиш. Вона продовжує: "І як раз тоді на допомогу приходить кохана людина, така своєрідна реанімація. Він просто приймає тебе такою, яка ти є насправді, з усіма новими зморшками, примхами і «тарганами в голові». От як раз такої людини я зустріла, чого обов'язково бажаю і вам. І ось тоді час і вік стануть вашими союзниками!…".