Новини про зірок
Подобається

Переможець телешоу «Х-фактор-6» змінив ім’я (ФОТО)

15/08/2016     Автор: Катерина Гук
Переможець телешоу «Х-фактор-6» змінив ім’я (ФОТО)

Не встигли глядачі отямитися після тріумфальної перемоги Кістки Бочарова на шоу «Х-фактор-6», як він вже поспішає дивувати шанувальників власною творчістю. 

Другим його треком стала пісня «На зліт». А ще Костя змінив ім'я і тепер працює під псевдонімом Mélovin, передає Корупція.Стар

Слідом за прем'єрою треку Кістки Бочарова, який змінив творче ім'я на Mélovin, пішов і кліп на нього. Команда на чолі з режисером Олександром Тонконогом вразила видовищною картинкою: і вогонь, і вода, і справжній оазис, що росте прямо на кришці рояля.

23045_315

Переможець шоу «Х-фактор-6» Костя Бочаров з радістю поділився з нами своїми враженнями: «Ця робота є дебютною, і це був дуже цікавий експеримент для нашої команди. Зйомка тривала один день, і цей короткий відрізок часу був насичений як приємними відкриттями, так і різними форс-мажорами. Окремої уваги заслуговує наш креативний, «живий» рояль − його створення стало теж свого роду мистецтвом».

Також Mélovin зізнається, що побачене − лише початок: «Зараз наша команда починає працювати над зовсім іншим, новим проектом, суттєво відрізняється від усього, що робили раніше. Ми впевнені, що зможемо приємно здивувати вас».