Новини про зірок
Подобається

Наталка Карпа відсвяткувала день народження в Туреччині (фото)

15/08/2016     Автор: admin
Наталка Карпа відсвяткувала день народження в Туреччині (фото)

Співачка Наталка Карпа разом з нареченим Євгеном Тереховим побували в місті Ефес в Туреччині

Наталка Карпа на особистій сторінці мережі Facebook поділилася враженнями від святкування свого Дня народження і розповіла про три матері, які завжди її оберігають. Також співачка подякувала друзям і фанам за привітання і зізналася, що в цей особливий день виконала свою мрію — поїхала в місце особливої ​​сили, де жила колись Діва Марія, повідомляє Корупція.Стар

"Незвичайний сьогодні видався день … Для тих, хто не знає, я не люблю святкувати свій день народження… ну так є, і нічого з цим не поробиш. Я вважаю, що у кожної людини є три мами — та, що народила, та — на якій народилася і зростала (у мене це Україна) і Богоматір, яка завжди оберігає !!! Ось сьогодні вдалося побувати в місці, де останні роки провела Діва Марія — в Ефесі! Я про це давно мріяла, хоча дорога була далекою, але це варто того! Місце особливої ​​сили, далеко в горах, невелике паломництво до святого місця кращий варіант провести день рождения !!!

П.с. А всю дорогу я читала Ваші привітання, їх було дуже багато, спасибі — посмішка з обличчя завдяки Вам не сходила !!!"

Нагадаємо, що співачка Наталка Карпа та Герой АТО Євген Терехов готуються до весілля.

717276_1_w_570 717276_2_w_1000 717276_3_w_1000