Новини про зірок
Подобається

Костянтин Меладзе не вгадав із розміром комбінезона для Віри Брежнєвої

15/08/2016     Автор: Яна Романська
Костянтин Меладзе не вгадав із розміром комбінезона для Віри Брежнєвої

Співачка пригадала, як знімався її перший сольний кліп на пісню "Я не играю".

Співачка Віра Брежнєва вирішила поділитися з шанувальниками на сторінці в Instagram цікавими фактами про зйомки свого першого сольного кліпу на композицію "Я не играю", передає Корупція.Стар

Співачка зізналася, що чорний латексний комбінезон придумав її чоловік і продюсер Костянтин Меладзе. Віра розповіла, що зйомки тривали 27 годин. Спеціально для кліпу Брежнєва постригла чубок, а дизайнерське крісло у вигляді скляної півсфери – зараз займає почесне місце в будинку зірки.

"Хочеться трохи розповісти вам про те, що залишається за кадром. Сьогодні відкриваю рубрику #VBfacts. Почну з фактів про мої відеокліпи. Зйомки кліпу "Я не играю". 2008 р. 1) Перший сольний кліп. Режисер – alanbadoev, оператор-В'ячеслав Пілунський. 2) Для кліпу було придумано 7 образів і створено 6 нарядів (всі різні і яскраві, один образ – ню) дизайнер – @navro. 3) Насправді це було не Ню, а спеціальна бежева тонка білизна (яке потім прибрали на постпродакшн, але я цього не говорила). 4) Це були найдовші одночасні зйомки – 27 годин. З однією годинною перервою на обід. Почали о 8-й ранку одного дня, закінчили об 11-й ранку іншого. 5) Макіяж. Вперше в житті я використовувала таку яскраву і рожеву помаду. 6) На зйомки кліпу прийшла дочка Соня (їй було 7 років) і танцювала під трек не гірше мами. 7) Зачіска. Чубчик постригла спеціально для цього кліпу. І ще близько року ходила з ним. 8) До цієї пісні мені дуже не подобалося, коли мене називали Вероніка – моє ім'я Віра. 9) Кілька костюмів з кліпу віддала на аукціони. Тому у них вже є нові господарі. 10) Дизайнерське крісло у вигляді скляної півсфери, з якого я кілька разів за зйомки мало не випала – досі у нас в родині, використовується за призначенням. 11) Основний костюм – чорний лаковий комбінезон. Придумав Костянтин Мелазде. Але коли його пошили, виявилося, що він взагалі не тягнеться. Перший час я не могла в ньому навіть рухатися. А присісти в ньому було неможливо. Потрібно було для цього тільки розстібати блискавку ззаду. Але під час зйомок навіть сам комбінезон забув, що він не тягнеться, підкорявся моєму тілу повністю", – розповіла артистка.