Зірка тижня
Подобається

Іменинниця дня: Дженніфер Лоуренс сьогодні святкує свій день народження (фото)

15/08/2016     Автор: admin
Іменинниця дня: Дженніфер Лоуренс сьогодні святкує свій день народження (фото)

Топ-5 фактів з життя Дженніфер Лоуренс  

Сьогодні, 15 серпня, свій день народження відзначає знаменита молода актриса Дженніфер Лоуренс. Їй виповнюється 26 років. Не кожен знаменитий артист можемо похвалитися такими досягненнями в такому юному віці, як у Дженніфер. Цій актрисі добре вдається зіграти як в драмі і в комедії, так і в фентезі.

На честь дня народження Дженніфер Лоуренс наша редакція вирішила згадати кілька фактів з її життя:

  1. В 14 років Лоуренс попросила батьків відвезти її в Нью-Йорк. А все для того, щоб стати актрисою. Без досвіду і акторських навичок її все ж прийняли агентства. Вони були здивовані здібностям дівчинки. Дженніфер навіть закінчила школу екстерном (на 2 роки раніше, – прим. ред.) для роботи в кіно.
  2. Найпершими роботами Лоуренс були серіали та телепроекти. В 2006 році вона брала участь в телепроекті "Міська компанія" і знімалася в серіалі "Монк".
  3. Дженніфер Лоуренс в 20 років була номінована на "Оскар" і "Золотий глобус" в категоріях "Краща жіноча роль" і "Краща жіноча роль в драматичному фільмі" за виконання Рі Доллі в драмі "Зимова кістка". Ось тільки тоді статуетки отримала Наталі Портман. Але для Дженніфер це був великий ривок в кар'єрі.
  4. Лоуренс в 2014 році стала найбільш високооплачуваною актрисою за версією Forbes. І тримався на цій позиції ще і 2015 рік.
  5. Популярність в кіно принесла їй можливість попрацювати з компанією Dior. У лютому 2013-му році стало відомо, що Лоуренс стала обличчям рекламної кампанії нової колекції сумок "Miss Dior".

Celeber-ru-Jennifer-Lawrence-Matt-Holyoak-Photoshoot-2010-04