Плітки
Подобається

Дочка Валерія Меладзе копіює Віру Брежнєву (ФОТО)

15/08/2016     Автор: Яна Романська
Дочка Валерія Меладзе копіює Віру Брежнєву (ФОТО)

Старша спадкоємиця артиста розповіла в мікроблозі, на кого хоче бути схожою.

Напередодні родина Меладзе відсвяткувала день народження сестри Валерія та Костянтина Ліани. Зворушливим кадром зі свята на особистій сторінці поділилася старша спадкоємиця знаменитого прізвища. 25-річна Інга недавно закінчила університет і почала підготовку до весілля з англійцем Нори Вергізом, але зізналася підписникам, що поки не знає, чим займеться в майбутньому, передає Корупція.Стар

«Все, я офіційно більше не студент, а, значить, лягай і помирай. Хоча все-таки є три приклади того, що після 25 і після студентських років життя не закінчується: Мамусик, Ліана Меладзе, чий 25,5 день народження сьогодні справляли, і дама справа », — написала Інга в мікроблозі, виклавши фотографію з сестрою Ариною і Вірою Брежнєвою.

 Мабуть, дівчина намагається наслідувати приклад старших наставниць. Вона вже давно живе окремо, але вкрай прив'язана до сім'ї і близьким. 

«Дівчатка — це моя головна нагорода і гордість. Всі дуже цілеспрямовані, з яскраво вираженою життєвою позицією. Соня — дівчина серйозна. В цьому році закінчує школу, готується вступати в МДІМВ на факультет міжнародних відносин. Займається з репетиторами, весь її тиждень розписаний по годинах. Аріша — творча пташка, захоплюється малюванням. Креативно мислить, у неї вроджене почуття композиції і кольору. Але поки їй 12 років, час для пошуку є. Обидві займалися балетом, тому ми любимо разом ходити в театр і намагаємося стежити за новими постановками », — зізнавалася Ірина Меладзе в недавньому інтерв'ю «Телепрограмі».

13694664_646883585475587_1395919332_n-768x575