Новини про зірок
Подобається

Міранда Керр розкрила таємницю зі свого особистого життя (фото)

14/08/2016     Автор: admin
Міранда Керр розкрила таємницю зі свого особистого життя (фото)

Міранда Керр описала будинок своєї мрії

Супермодель Міранда Керр скоро стане дружиною Евана Шпігеля, чий статок обчислюється в мільйонах. Такий хлопець вже точно не скупитися на подарунки. Так і виявилось.

Міранда Керр в інтерв'ю американському Harper's Bazaar розповіла про найкращий подарунок від Евана. Якщо хтось подумає, що це обручка, то він помилився. Керр розповіла про будинок, який подарував їй Шпігель, повідомляє Корупція.Стар

За словами Керр, будинок знаходиться на березі окену в Малібу. Його вартість – 12 мільйонів доларів. Міранді в будинку подобається все: і вигляд, і простори, і сад, який знаходиться поруч.

Я з першого погляду зрозуміла, що цей будинок нам підходить. Так, там було необхідно виконати багато роботи, але вид з нього відкривається неймовірний. Він не дуже близько знаходиться до води, так що тут не вітряно, а місце дуже відокремлене. Він навіть трохи нагадує будинок на дереві, мені це подобається. І будинок весь відкритий, тому тут дуже багато простору.

Міранда Керр

Міранда Керр

Найбільше Міранда Керр цінує природу і вважає, що з нею потрібно жити в гармонії. А навколо її будинку просто ідеальне місце для неї. Міранда зазначила, що цей будинок – будинок її мрії. Вони з Еваном відтворили картинку, яка була в голові у Керр.

Коли я була дитиною, то багато часу проводила в будинку своєї бабусі. До нас постійно приходили гості, і вона часто готувала щось на кухні. Там завжди було повно їжі і закусок. Бабуся грала на піаніно, а ми співали і танцювали. Тому моїм головним вимогою до нової домівки стала наявність піаніно і хороша кухня, адже кухня — це серце будь-якого будинку.

Мірнада Керр