Новини про зірок
Подобається

Джессіка Альба показала струнку фігуру на заняттях з йоги (фото)

14/08/2016     Автор: admin
Джессіка Альба показала струнку фігуру на заняттях з йоги (фото)

Акторка Джессіка Альба знялась у новій рекламній компанії засобів догляду за собою

Зірка хизується різними позами з йоги, демонструючи підтягнуту фігуру і сильну витримку.

"Як бізнесвумен мені подобаються випробовування. Це те, чим керує пристрасть і я намагаюсь зробити світ кращим. Я не боюсь визнати, коли неправа. Я оточую себе людьми, які набагато розумніші за мене і я можу задавати їм купу питань", — сазала Альба у інтерв'ю, повідомляє Корупція.Стар

Альба поділилась секретами своєї краси.

"Я використовую Braun Face Spa та засіб для зняття макіяжу власного бренду щовечора, потім беру нічний крем та крем для очей. Моя мама навчила мене завжди знімати макіяж, навіть, якщо лінь. Вранці я використовую Honest Beauty Everything Primer та розпарюю шкіру, щоб вона виглядала свіжою. Використовую Honest Beauty Magic Balm на краєчках очей та губ, це краще, що можна зробити перед тим, як я наношу макіяж. Щоб я не обирала, головне аби там не було сентитичних речовин, це те, чого я не виношу", — сказала Альба.

Джессіка не сидить на дієтах, але намагається правильно харчуватися.

"Я намагаюсь не їсти їжу швидкого приготування, напівафабрикати, рафінований цукор, багато пшениці, глютені, вживаю як можна більше свіжих та органічних продуктів. Намагаюсь уникати або повністю відмовитись від молочних продуктів. П'ю літрами воду! Я люблю мою родину і обожнюю бути вдома, готувати, мій чоловік допомагає мені. Ми рівні партнери у вихованні дітей", — сказала Альба.

716926_1_w_1000 716926_2_w_1000 716926_3_w_1000 716926_5_w_1000 716926_6_w_1000