Новини про зірок
Подобається

Блейк Лайвлі виступила проти бодішеймінга (фото)

14/08/2016     Автор: admin
Блейк Лайвлі виступила проти бодішеймінга (фото)

Вагітна Лайвлі закликає матусь не соромитися своїх форм

Актриса Блейк Лайвлі, відома своєю роллю в серіалі "Пліткарка", останнім часом часто говорить і піднімає теми, які стосуються вагітності. Це не дивно, адже Лайвлі вагітна. Улюблениця своїх шанувальників хоче поділитися тим, що турбує її або ж допомогти тим, хто зіштовхується з проблемами під час вагітності або ж після, повідомляє Корупція.Стар

В ефірі ранкового шоу Sunrise Блейк Лайвлі виступила із заявою. Вона повідомила, що проти бодішеймінга (нав'язування нереалістичних стереотипів про людське тіло, – прим. ред.). Вона також закликала всіх матусь любити своє тіло, залишивши комплекси з приводу зайвої ваги.

Несправедливо, що суспільство змушує жінок думати про свою вагу в такий важливий, щасливий момент. Так, жінка виглядає інакше після народження дитини. Але я переконана, що жіноче тіло в цей період особливо прекрасно.

Блейк Лайвлі

Блейк Лайвли

Блейк Лайвлі вагітна другою дитиною, і проходила через появу зайвої ваги. Але їй вдалося за короткий час повернути свою фігуру до норми.

Жінка не повинна бути готова крокувати подіумом в білизні Victoria's Secret відразу після народження дитини, адже вона тільки що зробила саме чудове з усього, що дано їй природою – вона тільки що дала життя іншій людині! Так що мені б хотілося, щоб жінки святкували цю подію і не думали про порожні речі.

Блейк Лайвлі

Блейк Лайвлі