Новини про зірок
Подобається

Без комплексів: Маша Єфросиніна показала дивне фото (ФОТО)

14/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Без комплексів: Маша Єфросиніна показала дивне фото (ФОТО)

Ведуча і мама двох дітей Маша Єфросиніна, як виявилося, дівчина в собі впевнена.

masha-efr1

Впевненість в собі дуже важлива і просто необхідна для комфортного життя риса. Особливо для людей публічних, на яких постійно націлені камери і за якими стежать безліч сторонніх очей. Все це Маша Єфросиніна прекрасно розуміє, а ось вроджена чи у неї впевненість у собі або набута — питання.

masha-ef

Соцмережі дещо змінили наше уявлення про особистий простір, а викладаючи фотографії в Instagram, користувачі віддають собі звіт в тому, що це вже суспільне надбання. Однозначно розуміє це і Маша, оскільки вона жінка розумна. Днями вона виклала провокаційне селфі, на якому не просто без макіяжу і всілякого гламуру, а в процесі наведення краси — з маскою на обличчі і сіточкою на волоссі. Ще й смішну гримаску скорчила.

masha-ef-dot masha-ef-dot

"Найбільшою загадкою і одночасно захопленням для мене на відпочинку залишаються жінки: з трьома маленькими дітьми (один незмінно на ній висить і кричить) вона зранку на сніданку з нафарбованими очима, з укладеним волоссям і навіть (вибачте!) з хайлатером в правильних місцях на обличчі! Захоплююся, схиляюся і хочу пожити з нею деньок! Навіть приїзд до мене Джорджа Клуні на особисту аудієнцію не змусить мене на відпочинку нафарбуватися, не кажучи вже про те, що моя улюблена какуліна на голові розбирається тільки для миття після моря. П.С. Маску зробила вперше за відпочинок — від жалості до себе з приводу необхідності збору валіз!"

Зрозуміло, таке одкровення не могло не викликати жвавий відгук у всіх, хто підписаний на Instagram Маші Єфросиніної: «Вот так і для мене. Навіть в парку гуляють з однорічними малюками мами в повному параді. Я теж в догадках »,« захоплююся! сильна, природна жінка) ». Відзначили підписники: «Прекрасна Марія, люблю тебе і твій гумор, люблю читати тебе. Задоволення просто »,« Маша, регочу НЕ можу …)))) Я обожнюю як ви пишете … Обожнюю вас !!!))) ».

До речі, без макіяжу і легкого літнього одягу Маша Єфросиніна виглядає чудово, а ніжки, просто принадність. Із задоволенням ділиться вона з підписниками виховними моментами з сином, в яких не завжди зрозуміло, хто кого виховує.

M-Efrosina-son

На більшості останніх фотографій сімейного відпочинку дочка Маші Єфросиніної Нана знаходиться за кадром — дівчинка добре освоїла камеру телефону і із задоволенням фотографує своїх рідних. Але і її Маша показала своїм шанувальникам, розповівши, наскільки її славна дівчинка-підліток виросла за літо.

"Колись в дитинстві за літо я виросла на 8 см. Думала, я унікум! Ні фіга — є у мене кровинка — за літо +10 см."

Нагадаємо, відома українська ведуча Маша Єфросиніна одружена з бізнесменом Тимуром Хромаєвим вже 13 років! Разом вони виховують 12-річну дочку Нану і маленького Сашу, якому виповниться два рочки 25 серпня.

masha-ef-son