Новини про зірок
Подобається

Розкішний особняк Алли Пугачової і Максима Галкіна розвалюється на очах (ФОТО)

13/08/2016     Автор: Яна Романська
Розкішний особняк Алли Пугачової і Максима Галкіна розвалюється на очах (ФОТО)

Жителі села Грязь повідомляють, що розкішний замок зоряної сім'ї Алли Пугачової і Максима Галкіна розвалюється і вимагає капітального ремонту.

Як стверджують мешканці села, робітники працюють з самого ранку до пізнього вечора, ремонтуючи садибу. Розкішний будинок, що нагадує величезний замок, вимагає багато догляду, проте причина капітального ремонту не в цьому. Виявилося, що фундамент будівлі закладено неправильно, через що будинок буквально "просідає", передає Корупція.Стар

"Це ж як треба було будувати, щоб так швидко лагодити?" — Дивуються мешканці села.

Вони повідомили, що проблем в недавно побудованому будинку набагато більше: стіни потріскалися, тротуарна доріжка розповзається прямо на очах, після урагану в деяких місцях зірваний дах. Через підвищену активність робітників і шуму на будівництві страждають жителі села, які звикли до тиші.

"Та скільки можна! Пару років прожили спокійно, а тепер знову будівництво", — обурюються мешканці села Грязь.

Вони сподіваються, що будівництво і ремонт незабаром завершаться, щоб всі жителі населеного пункту змогли зітхнути спокійно.

Відзначимо, що Алла Пугачова і Максим Галкін неодноразово проявляли турботу по відношенню жителів селища. Вони провели в село газо- і водопостачання, а також надали засоби для будівництва сучасного дитячого майданчика.

zamok3